Hol érdemes lézeres szemműtétet csináltatni, mik ennek az előnyei és a hátrányai?
Okés, akkor elmondom a saját tapasztalatomat.
Elmentem az sztk-ban, a szemészetre, mert beütöttem a szememet valamibe, és fájt. Nos, a doktornő elrendezte, és megállapította, hogy szürkehályog van a szememen, és besorol a műtétesek közé. 1 hónapot kaptam a kötelező vizsgálatok elvégzésére, majd a megadott napon, bevonultam a megyei kórházba. Kb. délben levittek a műtőbe, és megműtötték a szememet, cca.15 perc alatt. Utánna visszamentem a szem.osztályra, és hazamentem. Reggel vizitre bementem, és azóta á-cet ig végigolvasom a táblát. Panaszom nincs. Gondom ott lehet, hogyx a jogosítványomba elő volt írva a szemüveg használata, de most már nem kell használnom, mert tökéletesen látok. De senki se javítja ki, azt a régi előírást. Mindenesetre midíg van nálam szemüveg is, ha a rendőr ragaszkodna hozzá, meg a műtét elvégzését igazoló orvosi lap. Okés, így? Ja és egy fillérbe sem került. Még kenőpénzt adnom sem hagytak lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!