Ha veszek egy új gépet lesz benne Wi-Fi?
Minden gépben van Wi-Fi?
Ha jól tudom a laptopokban van egy kis Wi-Fi kártya... ez az asztali gépeknél is így van? Van bennük gyárilag, vagy bele lehet rakni a laptopét, esetleg másikat kell venni?
Azért érdekel, mert jelenleg a szombámban van a laptopom, Wi-Firől netezek és nehéz lenne a vezetéket ide behozni\elvezetni.
USB Wi-Fi. Azok nagyon jók. :) Használd egészséggel. :)
Hiába gúnyolódsz. Ha 2000 forintos sz@art akarsz berakatni valakivel, akkor elég igénytelen vagy. Ha ennyire olcsójánoskodunk, akkor az eBay tele van 500 forintossal.
# 20
Nálam például nem tudnád kábellel megoldani, a falak és a távolság miatt Qrva hosszí kábel kéne. Az alaplapi Wi-Fi meg többet tud mint az internetem sebessége, pedig az sem éppen lassú.
#21 - én gúnyolódok? Olvasd már vissza magad :D Ez nem a gyermeteg "éntudokebayesolcsóbbatbebeee" kategória. Meg nem is az integrált alaplapi wifivezérlőtől eltérő egyéb (alaplapi) bővítőhelyről szól laptop esetén, csak te pontosítóember lévén a hozzászólásokat olvasod és javítod, ez okoz benned nyilván valami doppingot. Sebaaaj, ne szabadkozz, vannak ilyenek :D
De ha a kérdező bemegy teszem azt a chs-be, még ott is azt mondják neki, hogy oldja meg a lehető legegyszerűbb dologgal. Az meg nem a huszonXezres alaplap. Ennyi erővel javasolhatsz neki százezres hangkártyát is.
Nem akarom a legolcsóbb/legrossabb módon megoldani, de mivel át kellene fúrni a falat, vagy nem lehetne becsukni az ajtót a kábeltől, nem tudom megoldani.
Valószínű, hogy az olyan alaplapot veszek, amiben alapból van.
Ezt találtam.. Akkor ez már megfelelő lenne szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!