Ha veszek egy új gépet lesz benne Wi-Fi?
Minden gépben van Wi-Fi?
Ha jól tudom a laptopokban van egy kis Wi-Fi kártya... ez az asztali gépeknél is így van? Van bennük gyárilag, vagy bele lehet rakni a laptopét, esetleg másikat kell venni?
Azért érdekel, mert jelenleg a szombámban van a laptopom, Wi-Firől netezek és nehéz lenne a vezetéket ide behozni\elvezetni.
Akkor te biztos a nagyon okosok közé tartozol. :) Ma már nem csak pár alaplapon van Wi-Fi és nem is kell a felső kategóriában keresni. H valaki kijelenti, kategorikusan hogy NINCS, az nem hazugság hanem téves információ. Nem az volt a kérdés hogy 5 ezer Forintos alaplapon létezik-e, hanem hogy egyáltalában van-e.
Itt lehet mazsolázni például.
Hát az ü. pontosító ember megmondta a tutit (#10<), de anyagilag a pci-os vezérlővel lényegesen jobban jársz, mintha alaplapra szereltre mész rá. De pl kb 5 éve a stick mellé egy routert is kaptál a tp-linktől 5ezerért, nem tudom, most hogy van :D
Lusta vagyok, de 2 ezerért biztos találok neked sticket.
#15 koszii:)
Talaltam is egy jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!