Miért lett dőlt betű Chromeben minden?
2 hete is megtörtént. Nem volt fent NOD32. Nem is tettem fel. Szimplán újraraktam windowst.
Minden király volt, nincs dőlt betű.
Aztán 1 hét múlva megint megtörtént...
Feltettem NOD32t, nem talált semmit.
Az oldalak 70%-án dőlt betűvel van minden.
Chrome beállításaiban nem csináltam semmit, semmi olyan programot nem raktam fel, ami gondot okozna, csak azt az állandó 10-et, amit eddig is, és eddig soha nem volt ilyen probléma.
Próbáld meg felrakni ezt [link]
Ha nem jó akkor ki kell deríteni hogy melyik betűtípus a rossz. Jobb klikkelj a hibásan dőlt szövegre, menj a vizsgálatra, az alul megnyíló cuccban az Elements fülön jobb oldalt görgess amig azt nem látod hogy font vagy font-family és nézd meg miket ír ki, ezeket fel kell telepíteni, példa kép: [link]
eu update semmi változást nem hozott.
most helvetica, arial, sans-serif
vagy
lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif
kéne felrakni?
és mint írtam, egy hete semmi ilyen probléma nem volt.
reggel bekapcsoltam a gépet, estig ment, közben semmit nem telepítettem, semmi zűrös oldalt nem néztem, este is jó volt még, kikapcsoltam.
másnap reggel bekapcsolom és ez fogad.
a másik, hogy ugyan ezek a betűtípusok más oldalon rendben vannak. facebook dőlt az egész. gyakorikerdesek nem.
3 hete fordítva volt.
most player.hu sehol sem dőlt, utóbbi alkalomnál a fele dőlt volt.
sl.e98.hu utóbb dőlt volt, most nem.
otp.hu utóbb nem volt dőlt, most igen.
Próbálj meg ide menni a fájlkezelőben %WINDIR%\Fonts
És töröld ki a helvetica betűtípusokat
Vagy lehet az is megoldja ha feltelepíted teljesen a helveticát
ott nincs helvetica font.
letölteni honnan tudom? egy otf fájlt találtam, ami ingyér van...nem működött, ha windows/fonts mappába raktam.
nem telepítettem semmilyen fontot.
azóta már filmek alatt a felirat is dőlt. avi mkv mindegy, ha srt fájlból megy a felirat, dőlt...
rányomtam alapértelmezettre. nem történt semmi.
Start -> Kellékek -> Parancssor -> Jobbklikk -> Futtatás rendszergazdaként -> "sfc /scannow" -> Enter -> Reboot
Ez kijavítja a rendszer-betűtípusaidat is. Utána nézd meg újra böngészőt, megjavult-e.
észre sem vettem, már megjavult. reggel óta. vagy 1 napja. 1 hete, 3 hete. nem tudom.
program semmi az égvilágon nem használt, semmilyen parancs. vagy beállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!