Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lett dőlt betű Chromeben...

Miért lett dőlt betű Chromeben minden?

Figyelt kérdés

2 hete is megtörtént. Nem volt fent NOD32. Nem is tettem fel. Szimplán újraraktam windowst.

Minden király volt, nincs dőlt betű.

Aztán 1 hét múlva megint megtörtént...

Feltettem NOD32t, nem talált semmit.

Az oldalak 70%-án dőlt betűvel van minden.

Chrome beállításaiban nem csináltam semmit, semmi olyan programot nem raktam fel, ami gondot okozna, csak azt az állandó 10-et, amit eddig is, és eddig soha nem volt ilyen probléma.

2016. szept. 2. 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Próbáld meg felrakni ezt [link]

Ha nem jó akkor ki kell deríteni hogy melyik betűtípus a rossz. Jobb klikkelj a hibásan dőlt szövegre, menj a vizsgálatra, az alul megnyíló cuccban az Elements fülön jobb oldalt görgess amig azt nem látod hogy font vagy font-family és nézd meg miket ír ki, ezeket fel kell telepíteni, példa kép: [link]

2016. szept. 4. 02:37
 2/10 A kérdező kommentje:

eu update semmi változást nem hozott.

[link]

[link]

most helvetica, arial, sans-serif

vagy

lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif

kéne felrakni?

és mint írtam, egy hete semmi ilyen probléma nem volt.

reggel bekapcsoltam a gépet, estig ment, közben semmit nem telepítettem, semmi zűrös oldalt nem néztem, este is jó volt még, kikapcsoltam.

másnap reggel bekapcsolom és ez fogad.

a másik, hogy ugyan ezek a betűtípusok más oldalon rendben vannak. facebook dőlt az egész. gyakorikerdesek nem.

3 hete fordítva volt.

most player.hu sehol sem dőlt, utóbbi alkalomnál a fele dőlt volt.

sl.e98.hu utóbb dőlt volt, most nem.

otp.hu utóbb nem volt dőlt, most igen.

2016. szept. 4. 12:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Próbálj meg ide menni a fájlkezelőben %WINDIR%\Fonts

És töröld ki a helvetica betűtípusokat

Vagy lehet az is megoldja ha feltelepíted teljesen a helveticát

2016. szept. 4. 17:55
 4/10 A kérdező kommentje:

ott nincs helvetica font.

letölteni honnan tudom? egy otf fájlt találtam, ami ingyér van...nem működött, ha windows/fonts mappába raktam.

2016. szept. 4. 22:42
 5/10 A kérdező kommentje:

Már ez az oldal is kezd dőlt lenni...

[link]

2016. szept. 6. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:
De végül feltelepítettél bármilyen betűtípust? Ha nem akkor én az Arialra tippelek. És akkor nem lesz jó ha a Betűtípus-beállításoknál (nekem a betűtípus mappában bal oldali sávban ott van de start menüből is megtalálható) alapértelmezettre állítod?
2016. szept. 7. 00:13
 7/10 A kérdező kommentje:

nem telepítettem semmilyen fontot.

azóta már filmek alatt a felirat is dőlt. avi mkv mindegy, ha srt fájlból megy a felirat, dőlt...

rányomtam alapértelmezettre. nem történt semmi.

2016. szept. 7. 11:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Start -> Kellékek -> Parancssor -> Jobbklikk -> Futtatás rendszergazdaként -> "sfc /scannow" -> Enter -> Reboot

Ez kijavítja a rendszer-betűtípusaidat is. Utána nézd meg újra böngészőt, megjavult-e.

2016. szept. 17. 20:23
 9/10 A kérdező kommentje:

észre sem vettem, már megjavult. reggel óta. vagy 1 napja. 1 hete, 3 hete. nem tudom.

program semmi az égvilágon nem használt, semmilyen parancs. vagy beállítás.

2016. szept. 17. 22:18
 10/10 A kérdező kommentje:
a feliratok még mindig dőltek... :\
2016. szept. 23. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!