Mit állíthattam el a billentyűzeten, hogy betű mellé tesz még pluszban egy szóközt a gép, "y" helyett nagy "y"-t ír és nem a kívánt betűket jeleníti meg, olykor számokat is beékel?
Figyelt kérdés
Enter lenyomása nélkül önállóan rákeres mindenre. Nem tisztítottam a billentyűzetet és nem burítottam rá semmit. Mi lehet a baj?2016. aug. 12. 21:24
1/2 Hominida válasza:
Nézd meg lent, a Tálca mellett a jelenlegi beviteli nyelvet. HU? Jobb gombbal kattints rá, Beállítások, és nézegesd végig alaposan a beállításokat. Vagy valami ázsiai nyelvi bevitelre, vagy Unicode bevitelre kapcsoltál valahogy, én így tippelem.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen,HU-n van,megnéztem.Most arról írok,úgy tűnik megjavult,csak ha az "y"-ra rámegyek akkor romlik el megint minden..Már kétszer is jártam úgy.Köszönöm a választ!
2016. aug. 13. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!