Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 billentyűzet átállít...

Windows 7 billentyűzet átállítódott?! SOS!

Figyelt kérdés

A laptopom billentyűzete le lett takarítva, és most, hogy használnám látom, hogy használhatatlan.

Néhány betű lenyomásakor nem jelenik meg karakter, más betűnél meg akár több különböző is.

Pl.

J betűnél: semmi

É betűnél: űé

U betűnél: 8hnbu -> 8-asnál ugyanez

T betűnél: 6gfvt -> 6-osnál ugyanez

Van olyan gomb mint pl. az r, ami normális maradt, vagy az 5.

Felborult az egész billentyűzet, mi történt pontosan? Mi a megoldás?

Sürgősen kéne...

2016. aug. 20. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
vízzel lett takarítva?
2016. aug. 20. 23:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem én takarítottam...reggel megkèrdezem.

Miért?

2016. aug. 20. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Víz mi?
2016. aug. 20. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert ha nem vízálló a billentyűzeted, és vízzel takarítod, akkor tönkrevágod az egészet. Ilyen esetben ki kell szárítani, de lehet már nem segít.
2016. aug. 20. 23:23
 5/7 A kérdező kommentje:

És az talán nem lehet, hogy valami billenytűkombinációval "elcsúszott" az egèsz mert meg lett nyomkodva?

Azért köszi!

2016. aug. 20. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Nemnagyon. Én nedves, hangsúlyozom NEDVES kendővel szokom törölni, úgy, hogy a billentyűk lenyomódnak.
2016. aug. 20. 23:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem. :(

Bár nem hiszem hogy az aki letakarította, ennyi mennyiségű vizet használt volna, hiszen tisztában van a káros hatásaival...

2016. aug. 21. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!