SEGÍTSÉG! A macska lenyomott vmit a billentyűzeten és nem működik egy gomb sem! Bármelyiket nyomom meg csak egy pittyenés hallatszik és nem történik semmi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 19. 19:50
1/7 A kérdező kommentje:
ezt is virtuális klaviatúrával írtam be... D:
2016. aug. 19. 19:51
2/7 P.O.C. válasza:
Nem ismerek egyetlen gombot vagy kombinációt sem ami ilyet csinál. Valamit elrontott a macsek. Nem ragadt be egy gomb?
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg lesz rajta "gyerekzár". Keress gombot vagy kis kapcsolót, ami mellett lakat van. Szabvány billentyűvel ilyet nem tudsz csinálni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, újraindítottam és megszűnt a probléma. De máig nem tudom mi történhetett xD
2016. aug. 25. 14:45
6/7 P.O.C. válasza:
Azt hinné az ember, egy hiba a után az újraindítás/áramtalanítás teljesen természetes dolog, addig ki sem írja senki a kérdését. De úgy látszik még mindig sok a digitális analfabéta...
7/7 A kérdező kommentje:
ezzel most nem szállok vitába, mert végülis igazad van :D Csak a helyzet az, hogy eléggé rossz és lassú a laptopom, ezért ezt próbáltam hagyni utolsó lehetőségnek, mert azt hittem, hogy ez csak egy sima gomblenyomós funkció amit nem tudok visszaállítani. De hogyha kiírom, akkor seperc alatt válaszol valaki, és meg van oldva a probléma :)
2016. aug. 31. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!