A napokban vásároltam egy Lenovo G50-45 ideapadot a problémám pedig az lenne hogy?
Figyelt kérdés
Próbáltuk win7, win8.1, win10 es rendszert rárakni de a videokártya drivert sehogy se tudjuk rárakni (nem ismeri fel a videókártyát) valami ötlet hogy hogy tudnánk beüzemelni? 43 as hibakódot ír ki
Adatok
PROCESSZOR AMD A8-6410 (2000) MHz
MEMÓRIA 8192 (DDR3) MB
HDD 1000 GB
KIJELZŐ 15,6" HD LED fényes
VIDEOKÁRTYA 2048 MB AMD Radeon R5 M230
OS nincs (F)
2016. aug. 30. 23:49
1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg olvastam hogy a másik 2GB os videókártyát akkor használja ha szükség van rá ez mennyire igaz? Mert adatoknál a másikat írja. (Bocsi nem volt még laptopom soha)
2016. aug. 30. 23:52
2/8 anonim válasza:
Elvileg, a processzorodba van integrálva egy r5 gpu is alap 800 orajellel.
Probáltad már a catalyst szoftvert az amd oldaláról?
3/8 A kérdező kommentje:
Szia igen próbáltuk végig is megy a telepítés a gond az hogy még így is az integráltat használja a 2GB-os helyett. Jelenleg win 8.1 van rajta.
2016. aug. 31. 00:07
4/8 anonim válasza:
sztem energiatakarékosságbol, a prociba épitettet használja mert az csak 800mhz megy, de ha kell a kakao sztem crossfirében osszedolgozik a másik r7 el.
5/8 A kérdező kommentje:
Más helyen is olvastam illetve hasonló kérdésnél hogy lehet összedolgozik ha kell. Esetleg letesztelem ha így van úgy is észreveszem :) Köszönöm az eddigi válaszokat!
Várom az olyanokat is akinek pont ilyen laptopja van vagy tapasztalt már ilyet !! :D
2016. aug. 31. 00:20
6/8 anonim válasza:
Nekem hasonlo lesz egy 8800 fx amiben r7 van, és egy dedikált r9.
7/8 A kérdező kommentje:
És ez természetes hogy akkor az adatoknál csak az integráltat írja ki?
2016. aug. 31. 00:26
8/8 anonim válasza:
Hol nézed az adatokat? Sajátgépnél minden hardvernek látszania kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!