Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám "tönkretenni" a...

Hogyan tudnám "tönkretenni" a számítógépem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Na ugye adott egy régi kb 2003-2004es összeállítású gép 1GB ram 64mb vga 2,8as processzor egyszóval nagyon rossz gép de anyám nem vesz újat ameddig ez működik mert hogy "ami jó nem kell lecserélni" szóval valahogy tönkre kéne tennem ezt a gépet. Lehetőleg úgy hogy ne legyen kimutatható mert ahogy ismerem megpróbálná megjavíttani elsőnek :D szóval szerelhetetlen és kimutathatatlan legyen értek a gépekhez de ezt nem tudom :( valaki használható tippet mert muszály új gép már minden haverom cs GO-t nyomja én meg 1.6al szenvedek 60fps mellett -_- kicsit sem ciki

2016. aug. 4. 12:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
22%
de kis pofátlan *** vagy, megértem anyádat, hogy nem vesz új gépet neked, ha ilyen kis *** gyerekem lenne, én se vennék neki semmit
2016. aug. 4. 12:04
 2/25 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) de szerintem nem a véleményed kérdeztem XDD
2016. aug. 4. 12:05
 3/25 anonim ***** válasza:
78%

Na ugye adott egy gyermekem, aki pofátlan, sunyi, jellemtelen. Egyszóval nagyon rossz, de működik, szóval nem kell lecserélni. Valahogy rendbe kéne tennem ezt a kölköt. Lehetőleg úgy hogy ne legyen kimutatható, mert ahogy ismerem megpróbálna megint elromolni.

- anyád

2016. aug. 4. 12:11
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 10 év alatti vagy? Azokhoz passzol az ilyen felfogás
2016. aug. 4. 12:12
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
nincs nagyon ilyen lehetőség amit tudnák mondani az meg nagy valószínűséggel zárlatot okozna :)
2016. aug. 4. 12:13
 6/25 anonim ***** válasza:
60%
amúgy ne azt nézd hogy kinek milyen gépje van nem ez a legfontosabb az életben hogy 120 FPS-el nyomjad a CS GO-t (amúgy a 60 FPS-nél minek jobb?) :D
2016. aug. 4. 12:15
 7/25 anonim ***** válasza:
39%

Nem értem miért kell szidni szegény srácot. Azt írta vesz az anyja egy újat, ha elromlik a régi magyarul pénzük lenne rá.

A fenti gép pedig nagyon messze van a használhatótól, nagyon böngészésre sem alkalmas.

Mikor legközelebb takarítotok és ki kell venni a gépet ejtsd le

2016. aug. 4. 12:15
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyedül az frusztrál hogy ma már sajna szándékosan rontják el a mai gyerekek a cuccukat legtöbb esetben teló...egy volt osztálytársam a Z3 telóját direkt elejtette hogy kapjon helyette egy másikat..és persze meg is kapta 2 napon belül.
2016. aug. 4. 12:20
 9/25 anonim ***** válasza:

"nekem egyedül az frusztrál hogy ma már sajna szándékosan rontják el a mai gyerekek a cuccukat"

Ez azt jelenti, hogy vigyáztak rá.

Hányunknak van még egy működő 2003-as gépe stb? (mondjuk itt az számtech kategóriában a felének, de a valóságban alig pár embernek). De ha van is ilyen gépünk akkor is a felét már kicseréltük, mert valami mindig elromlik

2016. aug. 4. 12:30
 10/25 anonim ***** válasza:
Ha TÉNYLEG ennyire rossz a helyzet, és TÉNYLEG nagyon szeretnél CS-zni, akkor mondd meg nekik, hogy ne egy csúcskategóriás gépet vegyenek, hanem egy, mai szemmel alsó/közép kategóriásat, hogy tudjál picivel több játékkal játszani. De most komolyan. Hány éves vagy?
2016. aug. 4. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!