Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 6 éves számítógépem hogy...

6 éves számítógépem hogy tudnám kiportalanítani? Nem akarok semmit tönkretenni benne .

Figyelt kérdés

az az igazsság hogy nagyon hangosan dolgozik sokszor lassu elvinném én egy számitástechnikai üzeltbe de most anyagilag nem állok ugy. Hogy takarítsam ki ?? Porszivó ? Vagy száraz törlőkendő ??

Azért kérdezem igy mert nem szeretném ha ugy belül valamit tönkretennék ?

2011. okt. 6. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már a ventilátorok is cserére fognak szorulni.

A porszívóval csak óvatosan, ne szívj be vele semmilyen apró alkatrészt.

Erre a célra ecsetet érdemes használni. Számtech boltokban lehet kapni sűrített levegőt ilyen célra, de igazság szerint nem érdemes megvenni. A porszívó kellő óvatossággal ugyan úgy megteszi.

2011. okt. 6. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:

1. szétszedni és kitakaritani még véletlenül se mert még kárt teszel benne többre mennél ha elvinnéd egy szervizbe vagy valami vagy tűröd...

2. 6 éves már lassan nem csak ilyen baja lesz majd... én lassan már újba gondolkodnék

2011. okt. 6. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Porszívó, ahogy az első leírta.

Fél-egy évente ismételd. :)

2011. okt. 6. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Porszívót csak azért nem ajánlanám, mert túl gyenge ahhoz, hogy a por rendesen kijöjjön a kis rések, kütyük közül. Kompresszorral fújd ki belőle a port, természetesen kikapcsolt, hálózatról lehúzott állapotában. A ventillátorait fogd le ujjal, hogy a kompresszor levegője ne pörgethesse őket be, mert azt nem köszönik meg.
2011. okt. 6. 17:41
 5/5 anonim válasza:
Utánfutóra fel kell dobni ,azt veszel egy pályamatricát .dobsz egy szeged pest távot returba,akár bérelt kocsival (lehetőleg vmi 4matic luxuskategóriás gurulót) .es mar nincs is por ....csak a bogarak .azt meg már nemtom hogy ke.én amikor poros volt feldobtam olx re egyből .poros gépemet egy zsír új tisztára cserélném szöveggel!és már csak várnod kell hogy csipogjon vmi idióta ,de mivel Mo-n vagyunk igy ne is tedd messzire a telot. ennyi (javaslom az uj apple mac laptopokat)
2014. nov. 3. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!