A Gépembe van egy I3 2120-as Proci 6Gb ram es egy Gtx 750. A Gta 5 allitolag medium grafikan menne rajta de amikor be allitom akkor elegge szaggat es nem tudom miert. Tipp?
nekem a HD6970 medium-high-on vitte röhögve 1440x900-ban(aztán 5perc múlva természetesen kifagyott a 4GB ram miatt).mondjuk ott egy i5-2500k hajtotta,ami azért nem volt rossz a háttérben.
sajnos azt a gépet el kellett adnom,most van újra egy 6970(örök kedvenc) meg 8GB ram,viszont egy Xeon X5450 mellett...nemtudom az mit kezdene vele,de már egy ideje ki akarom próbálni megint.
monitorozd játék közben a GPU kihasználtságot,meg a vram-ot hogy mennyire van tele.pl playclaw vagy gpu-z segítségével.
igazából könnyen megeshet,hogy a három közül bármelyik kevés lesz,esetleg több is egyszerre.8gb ram az ajánlott GTA V-hez,a 2nd gen i3 meg...háát.nézd meg,és kiderül.
mondjuk nálam majdnem ugyan ez volt.első küldin átmentem simán,aztán a másodiknál max 5percet bírtam ki fagyás nélkül.szintén crackelt játék.nézd a ramot elsőnek,lehet az fogy el.
egyébként azért van,mert a második küldetésnél már bentvagy a városban,és sokkal több erőforrást használ ott a játék,mint az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!