Szerintetek ezen a gépen menni fognak minimum medium grafikán ezek a játkok: fifa 17, pes 2017, nba 2k17, gta 5?
Figyelt kérdés
A gép:
processzor:-Intel Core i5 4460 3.2ghz
Videókártya:Gigabyte geforce gtx 960 4gb ddr4 128bit
RAM:-Kingston 8GB (2x4GB) DDR4 2133MHZ
2016. júl. 30. 11:34
1/8 anonim válasza:
A gta5 az biztosan elmegy, a Pesről fogalmam sincs, de tuti elmegy, a Fifáknak meg nem szokott óriási gépigényük lenni, mondjuk mintha olvastam volna, hogy ez már új Enginel fog érkezni, de szerintem az is bőven elfut majd.
2/8 szántóvető válasza:
ddr3 ram kéne bátyja.egyébként nehéz a jövőbe látni de mégis kétlem hogy ez a konfig ne lenne elég.
ha ez a proci kevés lenne akkor a az amd-s felhasználók nagy részét(mindet?) kirekesztenék amire nem látok esélyt.a vga meg még egy erős középkategória,még jópár évig bírnia kéne..
az r9 380x alig drágább viszont jobb,újonnan ebben kellene gondolkodni.
3/8 A kérdező kommentje:
akkor az r9 380x jo lenne evvel az intel procival? és miért jobb a ddr3 ram?
2016. júl. 30. 12:27
5/8 A kérdező kommentje:
és mitol fugg itt ennél a gpnél hogy ddr3
2016. júl. 30. 16:20
6/8 anonim válasza:
Alap lap, mivel ez még 1150_es foglalatú így ilyen alaplap kell hozzá és ezek még nem támogatják. Az 1151_es már tamogatja a ddr4et
7/8 A kérdező kommentje:
alaplapnál a h110m-re gondoltam
2016. júl. 30. 16:50
8/8 anonim válasza:
Én a foglalatáról beszéltem, nem pedig az alaplapon lévő chipszettről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!