Szerintetek jó ez a konfig? Mármint mennének rajta a szeptemberi játékok full grafikán, és jól van e összerakva?
Processzor:AMD X8 FX-9370 4.4GHz AM3+
Videókártya:SAPPHIRE Radeon R9 380 NITRO 4G GDDR5 256bit
RAM:Kingston 8GB DDR3 1600MHz
Alaplap:ASRock 990FX Extreme3 Alaplap
Hűtő:Cooler Master Hyper 103 (processzorhoz)
Táp:APPROX 500W APP500PSBULK2
Szörnyű.
Az am3+ platformot el kéne felejteni. Inkább skylake-re kéne építeni. A táp egy vicc.
Az is gagyi. Ez pl egy minőségi táp: [link]
Megértem hogy AMD-s vagy, de jelenleg nincs értelme AM3+-ra építeni. Ár-érték arányban az intel szarrá veri az AMD-t, ezen nincs mit szépíteni. Meg nemsokára jön az AM4 platform is, az talán majd fel tudja venni a versenyt az intellel.
Ez úgy rossz ahogy van, legfőképp a tápegység miatt, DE a processzor is az egyik lehető legrosszabb választás.
Szerintem be se kapcsolna a gép ezzel a táppal, és nem azért, mert kevés lenne az 500W, hanem azért mert a leggagyibb hulladék ami még 250W-ot is kétségesen adna le...
A proci túlárazott. Igen jól hangzik a 8 mag meg, hogy 4,7 Ghz...
Nekem is AMD-m van, 2010-től és 2015 nyarán még egy FX 6300-at vettem, amit valamilyen szinten bánok már, mert egy i3-al lehet, hogy jobban jártam volna (de akkor még eléggé elfogult voltam).
Tudom, nehéz meggyűzni, hogy a 4 magos i5 jobb lenne alacsonyabb órajelen egy 8 magos AMD-vel szemben, de valójában a magonkénti teljesítménye elég gyenge a már 4-5 éves AMD prociknak... illetve a játékok többsége ki sem használja mind a 8 magot normálisan. Ez csak szöveg, de beszéljenek a tesztek, a tények:
Ez bár fx 8350, de fel van húzva 4,7 Ghz-re (játékokban nézd, az a lényeg neked):
Itt pedig még az előző valamivel gyengébb i5-el összehasonlítva még erősebb AMD procival mint amit te néztél (játékokban nézd itt is):
Mint láthatod, mindenhol az i5 jött ki győztesként, még annak ellenére is, hogy nem az FX 9370 szerepelt két helyen, hanem az FX 9590, ráadásul a 3. videóban nem is a legújabb generációs i5 ellen...
Így az egész konfig helyett inkább:
Processzor: Intel i5-6500
Videokártya maradhat
Ram: Kingston 8GB DDR4 2133MHz
Alaplap: [link]
Procihűtő okés
Táp: XFX TS 430W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!