Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Érdekel a hackerkedés, de hol...

Érdekel a hackerkedés, de hol kezdjem?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a dolog. Valójában próbálgattam már magam, de az a baj, hogy amiket az interneten találok azoknak a 99%-a nem is működik. Van itt közvetlen mellettem egy számítógép (egy rozoga pentium 4-es) és routerrel van összekötve az én gépem és a pentium 4-es gép. Igazából ezt próbálgattam ddos-olni vagy pedig egy olyan eljárást, használni aminek segítségével a pentium 4-es elkezdi átdobálni a cuccait az én gépemre, de amiket az interneten találtam mind hasztalanok. Valaki tud segíteni, hogy hol lehetne elkezdeni?

2016. aug. 1. 20:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem a 2 gépen tárolom a cuccokat. A 2 gép teszt gép :D Az egyik az egy i3 a másik pedig egy celeron. Ezt a kettő használnám tesztelésre.
2016. aug. 1. 22:24
 12/16 kovpet ***** válasza:

Jó kezdés a man nmap :)

...innen már csak pár év és profi hacker leszel :)

2016. aug. 2. 16:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Amire védelmet akarunk kiépíteni az egy szervergép, ahonnan játékok, weboldalak futnának.
2016. aug. 2. 19:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Eric S. Raymond örök érvényű írását tudom javasolni:

[link]

ennek eleje egybevág a #3-as hozzászóló által belinkelt Wikipedia-idézettel.

Zanzásítva:

* Ismerd meg a Linuxot (vagy a BSD ingyenes változatát)

* Mélyedj el a hálózatok témakörében

* Tanulj meg programozni

2016. aug. 2. 19:52
 15/16 anonim válasza:

Most találtam ezt a könyvet: Kezdő hackerek kézikönyve. Szerintem hasznos lehet neked.

[link]

2016. nov. 7. 20:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2016. nov. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!