Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol lehet megtanulni a hackerk...

Hol lehet megtanulni a hackerkedes programozas programiras stb alapjait?

Figyelt kérdés
Sziasztok nemreg lattam a Die hard 4 et es nagyon megtetszett ez amit a szamitogepekkel csinaltak. Tudom h a nagy resze csak film meg minden de ha valamennyit meg lehetne tanulni annak nagyon orulnek. Ha valaki tudna ebben segiteni megkoszonnem.

2015. jún. 22. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Az oldal alján lapozhatsz, jó szórakozást!

2015. jún. 22. 08:50
 2/4 Tengor ***** válasza:

Egyrészt meg kell tanulnod programozni. C-ben mesteri szinten, de esetleg szükség lehet gépközeli nyelvekre is.

Aztán meg kell tanulnod egy halom elméleti dolgot hálózatokról, protokollokról, szoftverekről, hogy aztán ezek hibáit kihasználva "hackerkedhess". Persze ha az első lépés megvan, akkor jó eséllyel kapsz olyan melót, ami mellett hobbiból már nem akarsz programozni, csak az életet élni és élvezni.

2015. jún. 22. 09:09
 3/4 Gaborevol válasza:

Szia

Nekem ez az írás tetszett.

[link]

2015. jún. 23. 06:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek nagyon érdekel ez az egész téma :)
2015. jún. 24. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!