Segítség! Fizikai prezentáció tematikus hétre. Hogyan kezdjem?
Ha arról kell információ amiről a prezentációt fogod tartani akkor írd ki ezt a kérdést a tudomány rovatba.
Ha arról kell információ, hogy hogyan tudsz egy előadást megcsinálni akkor jó helyen jársz, de több információra lesz szükségünk.
Powerpointban akarod elkészíteni, vagy Preziben?
Használtad-e már valamelyiket?
Mennyi ido van ra, hanyadikos vagy?
Igy elsore a vonatot irnam. Hat ra
-legellenallas: Sebesseg fuggvenyeben erdekes abrazolni, esetleg ha talalsz adatot nehany vonat egyutthatojarol az meg erdekesebb lenne.
-surlodas: fem-fem kozottit osszehasonlithatod az autoval, mennyi gazolajat sporolunk egy kepzeletbeli gumikereku vonathoz kepest egy Budapest-Becs tavon. Mekkora uton tud megallni a vonat, ez milyen az autohoz kepest.
-Kanyarban mekkora forgatonyomatek hat a sinekre?
Első: Azért írtam számtech-hez mert powerpointot kell csinálnom, és igen használtam azzal nem lesz gondom. Az a lényeg, hogy nekem powerpointos előadást kell tartanom egy jármú útjában való fellépő erőkről hatásokról.
Második: 2 hét múlva kellene, kilencedikes vagyok. Köszönöm a tippet, de ezt egy prezentációban powerpointtal nem tudom, hogy irjam le/mutassam be.
Köszönöm a válaszokat!
Lenyeg, hogy sok kep legyen, esetleg kepletek, de amit elmondasz azt ne onnan olvasd fel. Diagramokkal, abrakkal, rajzokkal erdekes eloadast lehet tartani ezekrol.
45 percet kell kitolteni az eloadassal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!