Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítség! Fizikai prezentáció...

Segítség! Fizikai prezentáció tematikus hétre. Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
Tematikus hetünk lesz és fizika órára prezentációt kell csinálnom az utazás témakörben. Választanom kell egy járművet és be kell mutatnom, hogy az utazás közben milyen erők, hatások és más egyebek lépnek fel. Az a problémám, hogy fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá...Segítség!

2015. nov. 28. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha arról kell információ amiről a prezentációt fogod tartani akkor írd ki ezt a kérdést a tudomány rovatba.

Ha arról kell információ, hogy hogyan tudsz egy előadást megcsinálni akkor jó helyen jársz, de több információra lesz szükségünk.

Powerpointban akarod elkészíteni, vagy Preziben?

Használtad-e már valamelyiket?

2015. nov. 28. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Mennyi ido van ra, hanyadikos vagy?

Igy elsore a vonatot irnam. Hat ra

-legellenallas: Sebesseg fuggvenyeben erdekes abrazolni, esetleg ha talalsz adatot nehany vonat egyutthatojarol az meg erdekesebb lenne.

-surlodas: fem-fem kozottit osszehasonlithatod az autoval, mennyi gazolajat sporolunk egy kepzeletbeli gumikereku vonathoz kepest egy Budapest-Becs tavon. Mekkora uton tud megallni a vonat, ez milyen az autohoz kepest.

-Kanyarban mekkora forgatonyomatek hat a sinekre?

2015. nov. 28. 17:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Első: Azért írtam számtech-hez mert powerpointot kell csinálnom, és igen használtam azzal nem lesz gondom. Az a lényeg, hogy nekem powerpointos előadást kell tartanom egy jármú útjában való fellépő erőkről hatásokról.

Második: 2 hét múlva kellene, kilencedikes vagyok. Köszönöm a tippet, de ezt egy prezentációban powerpointtal nem tudom, hogy irjam le/mutassam be.

Köszönöm a válaszokat!

2015. nov. 28. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Lenyeg, hogy sok kep legyen, esetleg kepletek, de amit elmondasz azt ne onnan olvasd fel. Diagramokkal, abrakkal, rajzokkal erdekes eloadast lehet tartani ezekrol.

45 percet kell kitolteni az eloadassal?

2015. nov. 28. 19:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Elvileg 45 perces előadás kellene, de hogy ebből 10 perc se lesz azt már látom. :D
2015. nov. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!