Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom egy bonyolult...

Hogyan tudom egy bonyolult faszerkezetű alkönyvtárban eltüntetni a faszerkezetet? Az összes fájlnak egyetlen egy mappába kellene kerülnie ömlesztve a faszerkezet nélkül.

Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 00:15
1 2 3
 11/22 SimkoL ***** válasza:
Pár éve írtam egy programot, talán segít: [link]
2016. júl. 18. 09:03
 12/22 Lajos54 ***** válasza:

Nyisd meg a gyökér mappát, a kereséshez ezt írd be: *.?

Így a közbeeső mappákból is csak a tartalmat adja ki, magát a mappát nem. Kijelölöd mindet, aztán másolás (azért nem kivágás, mert ha valami nem sikerül jól, még mindig megvan minden az eredeti helyen), majd egy teljesen új mappában beillesztés.

Innét aztán az operációs rendszeredtől is függ, hogy mit hogyan kell csinálni. Mindegyiknél van valamilyen lehetőség az azonos nevű fájlok megtartására, csak nem teljesen azonos a mód az oprendszereknél. Általában az jön be, hogy az azonos nevű fájlok esetén zárójelben hozzáfűz a névhez egy sorszámot.

2016. júl. 18. 09:25
 13/22 Lajos54 ***** válasza:
Ja, és utána, ha minden rendben, akkor az eredeti fa-szerkezetes mappát már törölheted, ha akarod.
2016. júl. 18. 09:26
 14/22 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen ez végül sikerült.

és köszönöm mindenki másnak is aki segíteni próbált.

2016. júl. 18. 22:53
 15/22 A kérdező kommentje:

21763 elem 19.5 Gigabájt

Körülbelül 23 óra van hátra.

2016. júl. 18. 23:21
 16/22 A kérdező kommentje:
begyorrsult. már csak 2 óra 5 percet ir
2016. júl. 18. 23:27
 17/22 A kérdező kommentje:
olyan lehetséges, hogy az egyező nevű fájlokat csak akkor tartsa meg 2 fájlként, ha az nem ugyanaz a fájl?
2016. júl. 18. 23:42
 18/22 Lajos54 ***** válasza:

Most itt csak Win 8-as és XP-s gép van előttem, 7-en nem tudom megnézni.

A 8-nál van olyan lehetőség, hogy "tartalom összehasonlítása", talán már a 7-nél is megvan. De ezeknél az eseteknél külön-külön kell, nem lehet egyben az egészet.

2016. júl. 19. 10:58
 19/22 A kérdező kommentje:

Mondjuk 21763 file kijelölése is ugy ment hogy rátettem a laptop trafót az egér bal kattintógombjára. Mert vagy 5-10 percig kellett lenyomva tatrani:)))

Akkor lehetséges de kell hozzá egy komolyabb automatizálás.

2016. júl. 19. 15:49
 20/22 Lajos54 ***** válasza:

A Windows 7 esetében, amikor megvannak a találatok, legközelebb balra fent nyisd le a Rendezés fület, abban van egy olyan, hogy Mindent kijelöl. Azért azzal egy kicsit egyszerűbb...

És ha esetleg teljesen fent (a címsorban) megjelenik egy olyan, hogy "nem válaszol", nem kell megijedni, majd eltűnik, csak a töméntelen fájl másolásához kevés a memória.

2016. júl. 19. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!