Van egy Samsung Glaxay 3 okos telefonom. Meg változtattam a feloldó mintát, de olyan bonyolult hogy elfelejtettem. Próbáltam belépni a gmail-ommal de nem enged be pedig biztos az a jelszava. Van valami ötletetek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 18:58
1/13 A kérdező kommentje:
találtam egy olyan javaslatot hogy rootolás.azal meg lehet oldani?
2014. febr. 23. 20:09
2/13 anonim válasza:
nehogy rootold, mert akkor lőttek a garanciádnak! inkább szoftvereld meg, az egyszerűbb.
3/13 anonim válasza:
Hogy mit csináljon vele? O.o
Van ötlet. wipe date/factory reset
Ezt recovery-ből fogod elérni, nem kell hozzá belépni a telefon menüjébe. Csak utána kell nézni neten, hogy milyen gomb kombináció kell hozzá, hogy elő tudd hozni ezt a menüt.
4/13 anonim válasza:
feloldó minta nélkül csak a segélyhívó tárcsázóba tud belépni, onnan viszont nem működnek a szerviz kódok. ez a munkám, úgyhogy tudom.
5/13 anonim válasza:
Akkor van egy rossz hírem... Ahhoz, hogy eljusson a recovery menüig, nem kell semmiféle szerviz kód.
(Ha ez a szakmád, akkor biztosan tudod, hogy az összes androidos samu modellnél elő lehet varázsolni ezt a bizonyos menüt az ún. 3 gombos módszerrel.)
6/13 anonim válasza:
az a download mode az odinhoz.. ezt mondtam, hogy szoftverelni kell -.-
7/13 anonim válasza:
de resetelni nem lehet úgy, ha nem tudja az ember a feloldó mintát
8/13 anonim válasza:
9/13 A kérdező kommentje:
recovery:hangero-kozepso home gomb-bekapcs
2014. febr. 27. 21:37
10/13 anonim válasza:
úristen! amit belinkeltél elsőnek az régebbi vagy rottolt telókra vonatkozik! S3-nál download mód van! gyökér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!