Most akkor melyik betű mit jelent? (bővebben lent, monitorok)
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy új monitort, de azontúl, hogy 24col meg dvi nem nagyon értek hozzájuk. LG-ket nézegettem, de honnét lehet tudni, hogy LG 24M45H vagy LG 24M45HQ vagy LG 24MB56HQ-B miben különbözik. Addig sejtem, hogy az elején a 24 az a méret, de itt így kész vége. Samsungot is nézegettem, de a Samsung hivatalos oldalán a 24col-t meg a dvi-t egyszerre bejelölni sem tudom a keresőben. De ha pl árukeresőben nézem, ott már tudok, csak ott is ugyanaz a helyzet, mint az LG-nél. Miben különbözik az S24C450BL és az S24C450B vagy az S24C450F? Tehát hogy a monitor "nevében" mit jelentenek a számok és betűk?2015. aug. 4. 08:09
1/2 A kérdező kommentje:
Időközben találtam újabb 4 LG monitort, melyek a leírás alapján hajszálpontosan megegyeznek, mégis az egyik 50 ezer a másik meg 60 ezer. LG 24MB35PU-B, LG 24MB37PM-B, LG 24MP57VQ-P, LG 24MP56HQ.
2015. aug. 4. 08:26
2/2 anonim válasza:
Olvasd el a részletes specifikációt. Senki sem próbálja a termékkód alapján megszülni, hogy melyik termék mit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!