Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki eltudja küldeni ezeknek...

Valaki eltudja küldeni ezeknek a magyarosított alakját? (Sürgős)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

#szerkesztés #manga #betű #font #magyrosított alak
2015. júl. 6. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:

"Tudtam, hogy valamiféle gazdag kölyök, de..."

"Kettes préda/célpont" (nem tudom, milyen jellegű a manga)

"Ezt egyáltalán nem értem!!"

A 4-5 hangeffektek szerintem a "puffanás" és a "nyikorgás" lehetnek, de mivel megintcsak nem ismerem a mangát, nem tudom, mennyire helytállóak.

2015. júl. 6. 13:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam hanem arra, hogy melyik betűtípusok ezek.
2015. júl. 6. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Szegény 1-es :D Én is így értettem a kérdést.

De még most sem teljesen értem. Milyen magyarosított alakját? Betűtípusoknak magyarosított alakja? Vagy mi??? Nincs nekik semmiféle magyarosított alakja.

Vagy pedig azt kéred, hogy magyar szöveggel cseréljük ki az angolt? Ugyan azzal a betűtípussal?

Egyébként pedig, ha annyira sürgős akkor wordpad elő és keresgélj, hátha benne vannak. Egyébként meg google. Vagy próbálkozz OCR programmal, hátha felismeri.

Ha konkrétan a betűtípusokra vagy kíváncsi

2015. júl. 6. 16:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezekre a betűkre ékezettel. Azt próbáltam és olyanokat dobott ki amihez még köze sincs.
2015. júl. 6. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!