Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nagyon fontos, hogyan tudnám...

Nagyon fontos, hogyan tudnám letörölni a TOR böngészőt?

Figyelt kérdés
légyszi segítsetek! megnyitottam a vezérlőpultot es ott az programok kezelésében NEM TALÁLHATÓ. Légyszi segítsetek nagyon fontos lenne. Sehogyan nemtudom eltávolítani rendesen, annak meg értelme nincs hogy az ikonját törlöm. hogyan tudnám kitörölni?

2016. júl. 17. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az elsőnek nincs igaza vagy tudja a bal térdem hogy ki mondta hogy nem lehet letörölni. Le lehet. Ipari mágnest a gépre rávágod 2x-3x áthúzod rajta és kész. Utánna semmit nem fognak tudni vele kezdeni. Mondjuk te se. Aztán hülyeség ha csak 1x voltál fent akármilyen oldalon is ahol láttál valami furcsaságot nem fogja a tek rád törni az ajtót. Ha rendszeresen csinálod akkor feltűnhet a szolgáltatódnak hogy "hoppá ez a fiú már megint lent mászkál." Lényegében ennyi. Nem kell beszarni.
2016. júl. 19. 22:21
 12/13 anonim ***** válasza:
:O
2016. okt. 27. 22:08
 13/13 nyilasok válasza:
54%
én is le szeretném törölni csak nem tudom hogyan kell
2017. nov. 12. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!