Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nagyon fontos, hogyan tudnám...

Nagyon fontos, hogyan tudnám letörölni a TOR böngészőt?

Figyelt kérdés
légyszi segítsetek! megnyitottam a vezérlőpultot es ott az programok kezelésében NEM TALÁLHATÓ. Légyszi segítsetek nagyon fontos lenne. Sehogyan nemtudom eltávolítani rendesen, annak meg értelme nincs hogy az ikonját törlöm. hogyan tudnám kitörölni?

2016. júl. 17. 17:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%

Mért fontos?

Bemész a mappájába, és keresel egy uninstall- nevezetű programot. ha nincs, akkor csak töröld a fájlokat

2016. júl. 17. 17:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Megkeresed a Program Files-be,ott megkeresed a TOR mappáját és ott általában szokott lenni egy törlő.
2016. júl. 17. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyat néztél amit nem kéne, akkor már a tőrlés sem segít..
2016. júl. 17. 17:48
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 17. 17:49
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha jól tévedek nincs uninstall, mert egy mappából fut az egész. Viszont #3-nak igaza van.

G.

2016. júl. 17. 17:49
 6/13 A kérdező kommentje:
dehát miért nem segít a törlés? egyébként csak a dark webre kerestem rá
2016. júl. 17. 19:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

És akkor miért kell sűrgősen törölnöd?

A tor nem kereshető vissza könnyen, és maga a böngésző nem illegális, nincs félnivalód, ha a gépen marad.

Legfelljebb nem indítod el, ha nem használod.

2016. júl. 17. 20:09
 8/13 A kérdező kommentje:
mert mondtak nekem olyat is, hogyha ilyen oldalakra keresek vagy éppen benne vagyok akkor lehet ilyenből rendőrségi ügy, ugye IP cím alapján. Most lehet támadni, de nekem ezt mondták..
2016. júl. 17. 20:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha így lenne, szerinted azon segítene a TOR letörlése a gépedről?

G.

2016. júl. 17. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

1. ne higyj el mindent, amit mások mondanak!

2. Akkor már hiába törlöd le, mert rajta voltál.

3. IP cím alapján biztos nem, mert a tor lényege épp az, hogy az ip-t nem teszi láthatóvá (onion)

4. A tor böngésző egy normál böngésző, ugyanazt tudja, mint pl. a chrome, te a torserverrel kevered, az teszi lehetővé a dark web használatát.

2016. júl. 17. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!