Nem igazán vagyok otthon számítógépépítésben. Összeraktam egy konfigurációt, de nem tudom, ez így működne-e egyáltalán, mivel sose csináltam ilyet. Ez így jó lenne?
Az 500W táp messze túl sok ehhez, de egyébként jó - már abból a szempontból, hogy a dolgok passzolnak. Viszont ha azt nézzük, mennyire jó.. hát. A videokártya amit venni akarsz egy röhej. Mármint, ne vedd magadra, az röhej, hogy ilyet egyáltalán lehet még venni, ráadásul ennyiért. Azon kívül, hogy passzív hűtéses, és emiatt nagyon alacsony fogyasztású semmi erénye nincs, in fact, a 8 éves videokártyám, amit már nem is gyártanak, kenterbeveri ezt itt.
All in all, szerintem 100 ezerért ez a gép harmatgyenge. Kicsit késő van már nekem, hogy most összeírjak egy jobb konfigot, de ez nagyon nem nyeri el a tetszésemet :D
Így? A videókártya csak 1 GB, de én úgy gondolom, jobb, mint az előző. Táp 400-as. De ez csak ilyen kis próbálgatás, ha sikerülne egy jó konfigot összerakni, akkor se biztos, hogy megvenném, de azért örülnék, ha tudnék ilyet csinálni, mert azt mondták, ha gépet veszek, komplettet ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!