Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Küldenétek olyan játékot amit...

Küldenétek olyan játékot amit ketten lehet játszani ( multiplayer )?

Figyelt kérdés
Haverral akarok játszani úgy hogy Ő otthon játszik, Én pedig itthon játszanék, egy játékkal, példa: call of duty szériák, Küldjetek légyszi

2016. febr. 16. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Counter Strike 1.6-Source-Global Offensive, Battlafield 2-3, Cabal,World of Warcraft, Flatout 2, Trackmania Nations Forever, Team Fortress 2, Unreal Tournament összes, Broforce, GTA San Andreas (MTA), Quake 3, Crawl, Nidhogg (egy gépen is lehet), Portal 2, Dead Space 3
2016. febr. 16. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Kedves előző, Köszönöm szépen, de valami túlélős játék kéne, mint pl a minecraft, hogy te építkezel meg stb, de köszönöm, meg nézegetem a játékokat :)
2016. febr. 19. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:

The Forest, Rust, 7 Days to Die, Creativerse

most ennyi jutott eszembe :)

Nekem legjobban a Forest és a Rust tetszett... mondjuk a Rustot rengetegszer újra kellett kezdenem mert vagy szerver restart volt vagy pedig megöltek (de ha ti hostolnátok vagy lakatlan szerveren játszanátok akkor nem nagyon lenne ez a gond.) A Forest-el csak annyi gondom volt hogy még Alpha verziójú... néhány dolog buggos de élvezhető játék :)

2016. márc. 8. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!