Mi a baja a vadiúj gépemnek, és ki a legjobb szakember aki megtudná csinálni?
Figyelt kérdés
Minden új benne,igaz egy régebbi cd dvd olvasó lett később bele rakva ,plusz egy 500 gb merevlemez,de egyébként minden tökéletes lenne,addig a pontig míg el nem kezdene random időközönként,nagy gyakorisággal kékhalált kapni..és a hibaüzenet 90%-ban a Kernel Security Check Failure,de volt itt sok más is pl Driver Verifier Detected Violation,Irql not less or equal stb... és a legszomorúbb, hogy már 3x volt ujrarakva és volt már win8, win10,es most megint win10 van,ami tökéletes lenne,ha nem játszaná el mindig ezt.Egy páran már megnézték,de senki se vágja mi a kínja,főleg az nem aki ősszepakolta.Egyébként jómagam nem nagyon értek a gépekhez,de szerettem volna ha tökéletesen működik,és nem akad be semminél..Nagy szükség lenne már egy végleges megoldásra :(2016. júl. 3. 08:55
11/17 anonim válasza:
Igen egy csere megoldaná a problémát.
De nem biztos hogy az összeset. Általában még a nvdia illesztő programjaival is szokot néhány gubanc lenni. De ezt majd a memória,táp csere után.
12/17 A kérdező kommentje:
Értem :) akkor arra befektetek,és nagyon köszi,eddig mindenki zöld kezet kapott.
2016. júl. 3. 11:06
13/17 anonim válasza:
Ez most két videokártya, vagy csak kétféle képen leírva?
14/17 A kérdező kommentje:
Igazad van az kettő xs a második nincs meg, csak elírtam,mert az az a vidi kari lenne amit beletehettünk volna,és a listámban maradt
2016. júl. 28. 08:29
15/17 A kérdező kommentje:
Megjavult :DDD A bios-t kellett frissíteni
2016. szept. 10. 16:17
17/17 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincs vele... tökéletesen működik, hagy tudjam már jobban milyen a gépem.
2016. szept. 11. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!