Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Székesfehérváron ki a legjobb...

Székesfehérváron ki a legjobb szakember fogszabályozásra?

Figyelt kérdés

2013. aug. 11. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Fitos Katalinhoz NE MENJ!Az egy embertelen állat és most finoman fogalmaztam!Mi kerestünk másik fogorvost,maszek és nem a megyeszékhelyen!:-)
2013. aug. 12. 08:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen róla énis ezt hallottam, viszont édesanyám szerint ő a legjobb szakember -.-
2013. aug. 12. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó szakember???Na ne viccelj!!!Az nem szakember hanem szakbarbár!A hozzáállásáról most ne is beszéljünk de szakmailag egy rakat szar!A gyerekemnek ki akarta húzni négy egészséges fogát és olyan kezelési időt mondott,hogy a diploma meglesz addig!Most 12 éves nem húztak fogat és pár hónap múlva lekerül a fogszabályzó!Csodálom,hogy az a nő még dolgozhat és még valaki nem jelentette fel,vagy ennél durvább...Szakmaiatlan,embertelen állat...Sajnálom azt aki a keze alá kerül!
2013. aug. 12. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Engem most ő fogszabályoz, nincs bajom vele különösebben. A stílusa tényleg kicsit fura.

Már magándokinál voltam szabályoztatni, nagyon nem ért sokat, miután befejeződött a kezelés, kaptam egy vacak gyári éjjeli fogszabit, de teljesen visszaálltak a fogaim. Így újra kellett szabályoztatni 17 évesen. És utólag kiderült, hogy alsó fogsorra is kellett volna a harapásom miatt, de akkor meg sem említette. Ennyit a magánról.

Most van alul-felül fogszabim, semmi problémám nem volt eddig, a fogaim is szépen rendeződnek. De azért sajnálom, aki megjárta vele.

2013. okt. 25. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!