Haragszik ram a legjobb baratnom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
5 honapig nem beszeltem az egyik baratnommel.De par honapja ujra joban voltunk mert csak en voltam aki meghallgatja.Kozben az osztalytarsam(fiu) akivel szinten jol kijovok megbantotta,nem tudom hogy mivel.Egyszer mikor a kozos barati tarsasagunkban voltunk hangosan szindi kezdte a fiut.Mivel nagyon kedveltem ezert raszoltam a baratnomre hogy haggya abba.Erre azt mondta hogy nem is vagyok fontos neki es megharagudott.Azota sem vagyunk olyan joban.Nekem hianyzik mert soha senkivel nem voltam olyan joban mint vele.Nem tudom hogy o mit erez irantam mert nem olyan ember aki konnyem ki tudja mutatani az erzeseit.:( nem tudom mit tegyek.segitsetek legyszives.:(elore is koszi :D
u.i.korom:13
baratnom kora:11
a fiue:13
2013. aug. 11. 00:36
1/4 Miss Huuuha válasza:
Egyszerűen írd meg neki, hogy sajnálod és szeretnél vele újra jóban lenni.
2/4 A kérdező kommentje:
csak nem nagyon beszel velem..ha hozzam szol akkor piszkal.
2013. aug. 12. 18:25
3/4 anonim válasza:
Írj üzenetet hogy mi a neved lécci
4/4 anonim válasza:
Azthiszem a személy aki a legjobb barátnőd volt az én vagyok ...mi a neved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!