Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek haragszik rám a legjobb barátnőm metr az ex-jébe vok szerelmes?
hát semmiképp ne titkold el előle, mert ha tényleg barátok vagytok, akkor előbb-utóbb úgyis megtudja valahonnan és az sokkal rosszabbul esne neki, mint az, ha egyenesen megmondanád.
én a mostani barátommal hasonló helyzetben voltam, a legjobb barátnőmmel járt 2hónapig, de nagyon zűrös volt a kapcsolatuk, amikor szakítottak, a barátnőm azt mondta, h többet nem érdekli őt a srác.
A sráccal akkor együtt melóztunk, s egyre jobban megkedveltük egymást, de csak 3hónappal azután jöttünk össze, h a barátnőmmel szakítottak. Mondjuk a barátnőm kezdetben kicsit rosszul fogadta, de végülis az igazi barátok megértenek és elfogadnak.
tudom milyen érzés, amikor a barátnőd exét szereted, mondjuk én nem hajtottam rá, hanem ő rám, de akkor is:)
szerintem mondd meg a barátnődnek, gondolom ti sem akartok hazugságban élni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!