Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megér ez a gép ennyit? Mit...

Megér ez a gép ennyit? Mit gondoltok jó ez a gép?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jún. 19. 11:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

i5 750 nem rossz, de ma már nem is nagy szám. A jó benne, hogy ez még alapórajellel húzható, de a körítés akkor sem mindegy. Ez egy 4 magos proci, de valóban ez még első generációs...valamivel jobb, mint egy ősrégi Core 2 Quad vagy egy Phenom II X4, de a maiakhoz képest már nem nagy durranás. Alap szintű gépekbe, "jóárasítva" még elmegy.

GT630 4GB egy nagy átverés, hiszen egy régi és átnevezett alsó kategóriás GPU-ról van szó. Itt a 4GB (lassú) memória csak parasztvakítás, semmivel nem jobb ez a kártya, mint egy GT440 1GB. Egy modern integrált GPU keresztbe megeszi ezt a hulladékot.

5GB RAM. Érdekes felállás, a kapacitás alap igényekhez viszont elég.

A konfig többi része ismeretlen (alaplapot és a tápot fontos lenne ismerni). Garancia van rá? Nem hiszem...

Ez a gép nemhogy nincs "jóval ár alatt", de még drágán is akar tőle megszabadulni...

2016. jún. 19. 11:46
 12/21 anonim ***** válasza:
A gta 4 elég optimalizálataln sajnos fifába annyira nem vagyok otthon de 50K-ért nem nagyon fogsz találni gépet amivel játszani is lehet az biztos
2016. jún. 19. 11:50
 13/21 A kérdező kommentje:
itt egy fifa gépigény [link] meg az outlast-tal akarok játszani érdemes amúgy használt gépet nézni? vagy inkább gyűjtsek és szánjak rá többet egy újra?
2016. jún. 19. 11:53
 14/21 A kérdező kommentje:
nézelődök közbe egyfolytában itt helyileg na és ez a gép milyen? [link] mert most ha nem muszáj nem adnék egy gépért 120-at
2016. jún. 19. 11:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Majdnem ugyanolyan fos
2016. jún. 19. 11:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Ne jofogason meg vateran nézz már gépet -.- hanem itt:

[link]

2016. jún. 19. 12:00
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha tudsz gyűjts újra, ha szűk az anyagi, akkor lehet használtat is nézni, de nem árt érteni hozzá egy picit (no meg úgy is van egy kis kockázat, ha nem is a teljes gépet érintően). Én 70k-ért pakoltam fel anno egy komplett PC-t (20" samsung monitorral, logitech 2.1 hangszórókkal stb), jó minőségű táppal, minőségi házzal és a kérdésben szereplőnél jóval erősebb játékos teljesítménnyel (Phenom II X4, 4GB RAM, HD7770), hibamentesen. Szóval biztosan ki lehet fogni...
2016. jún. 19. 12:04
 18/21 anonim ***** válasza:

[link]

Tesék ez 70K minőségi táp és jól szellőző ház gen4 i3 gtx 750 az eladónak 69 pozitív visszajelzése van 0 negatív mondjuk a garit nem említi a hirdeésben szóval gondolom nincs ár rá

2016. jún. 19. 12:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Esetleg egy Xbox 360/ps3? 50-ert ezekkel jársz legjobban
2016. jún. 19. 12:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Hm ez itt hasonló, mint amit Én pakoltam anno, de ebben olcsóbb alaplap van, a proci 4 magosított (nem gyári X4), bénább a ház és a táp is és nincs mellé hangszóró sem:

[link]

Ez sem makulátlan meg elavult platform, de ár/értékben még elmegy:

[link]

Ez viszont egy jó/modernebb alap sok memóriával, de ebbe kellene egy videokártya (használtan +20k körül legalább) meg van CPU upgrade lehetőség is bőven:

[link]

2016. jún. 19. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!