Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha oracleből telepítem az...

Ha oracleből telepítem az ubuntut törli c meghajtóról az adataimat?!

Figyelt kérdés
Mivel azt írja hogy merevlemez törlése és hogy ezáltal törli az összes adatomat róla. Viszont már telepítettem win7-et oracleből és akkor nem lett semmi baja.

2016. jún. 14. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
???
2016. jún. 14. 15:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezen mit nem lehet érteni könyörgöm. Adva van egy virtual box azon belül akarok felrakni egy ubuntu rendszert. Csak telepítés előtt azt írja hogy a merevlemezről töröl mindent. Arra lettem volna kíváncsi hogy tényleg töröl mindent vagy sem. Mivel ezelőtt win7 raktam fel vele és akkor semmi baja nem volt. Ugyan azt leírtam csak alpáribb módon. De ha kell lentebb is tudok menni hogy megértsd.
2016. jún. 14. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írtad hogy virtualbox :D oracle mást is csinál.

Csak a virtuális gép merevlemezét fogja törölni.

2016. jún. 14. 15:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Aztán elnézést a bunkó megnyilvánulásomért. Nem tudtam hogy az oracle mást is tud.
2016. jún. 14. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

(Az Oracle egy nagy cég, sok mindennel foglalkoznak, többek között ők fejlesztik a VirtualBox nevű szoftvert, legalábbis egy ideje.)

:)

2016. jún. 14. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!