Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ekkora táp elég a gépbe? Nem...

Ekkora táp elég a gépbe? Nem lesz baja?

Figyelt kérdés

Most egy teljesen új gépet rakok össze, és hát maga a táp erővel vagyok bajban, nem igazán tudom, hogy most milyet is tegyek bele. 600-700W-t. Esetleg ha nagyobb táp kerülne a gépbe, akkor annak lenne baja?

Gép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és a táp:

[link]

2016. jún. 3. 15:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akik 0-24 órában mondták neked a 6-700W-t, azokat vágd nyakon egy döglött ponttyal. A gép összfogyasztása szökőévente lesz több, mint 150W.

A TS széria pedig határozottan jó minőségű, nem bánod meg.

2016. jún. 3. 18:22
 12/15 A kérdező kommentje:

De ha bele is kerül egy FSP HYPER 600 táp, akkor sincs baj nem?

Szóval végülis csak annyit vesznek fel a dolgok amennyit igényel. Szóval akár meg vehetném ezt a

FSP HYPER 600 tápot, mert mivan ha késöbb bővítem.

Baja nem lesz, mert ugye annyit vesz fel, amennyi kell neki

2016. jún. 3. 18:34
 13/15 anonim ***** válasza:

itt annyi az egésznek a lényege,hogy amit legelőször írtál az egy rakat hulladék,kínai f s táp,és tényleg életveszély.

az a fontos,hogy márkás tápot vegyél.400W-os ennek a gépnek elég,de ha több van mellette nem történik konkrétan semmi.csak az a fontos,hogy márkás legyen!

650W-os hulladék majdnem elvitte a gépem,aztán egy 520-as Corsair kiválóan hajtotta,és még csak meg sem izzadt.

ne érts félre,én is szeretem ha van tartalék(jelenleg egy FSP Epsilon 700W-van),mellette Xeon meg HD6970.ezeket azért már tényleg nem bíznám 600W alatt semmire.

2016. jún. 3. 19:38
 14/15 A kérdező kommentje:

Igazából nézegettem videókat, és kommenteket erről a tápról.

[link]

Sokaknak bejött és működik. Vélemény?

2016. jún. 3. 20:18
 15/15 anonim ***** válasza:

A hyper jó, de szigorúan csak az 500W-s. Irodai tápegység, egyébként én a minimumlistában leírtam azt is.

Ja és jegyezz meg valamit: soha nem lesz olyan, hogy "hátha bővíteni fogom", mert nem fogod. 400W fogyasztást SLI/CF konfigurációval léphetnéd túl maximum (amihez már normálisabb tápegységre van szükség). Szóval ne teljesítmény alapján vásárolj, hanem minőség alapján.

2016. jún. 3. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!