Ekkora táp elég a gépbe? Nem lesz baja?
Most egy teljesen új gépet rakok össze, és hát maga a táp erővel vagyok bajban, nem igazán tudom, hogy most milyet is tegyek bele. 600-700W-t. Esetleg ha nagyobb táp kerülne a gépbe, akkor annak lenne baja?
Gép:
és a táp:
Neked nem furcsa, hogy egy 700-as táp 12 ezer forint és egy 400-as (fps aurum S 400W) 20 ezer forint?
Ennek a gépnek elég 250W, így egy minősgéi 400-as (pl. a szóban forgó Aurum S 400w) tökéletesen megfelel.
De ha a 20 ezer is sok, akkor ott az XFX TS 430, vagy a Corsair CX430.
A konfigurációt egy 300W tápegység ki tud szolgálni. Ahelyett, hogy a felesleges wattokat próbálnád meg felhalmozni, többet érnél, ha minőségi tápegység lenne.
De ha marhára leszarod, hogy mi fog történni a gép többi alkatrészével, akkor is minimum ezek között kell keresned:
Antec VP
BeQuiet! System Power 8
Chieftec A80 (CTG)
Chieftec Force (CPS)
Cooler Master B
Cooler Master GX New Storm
Corsair CX
DeepCool Aurora
Enermax MAXPRO
EVGA Bronze
FSP Hexa+
FSP Hyper
Seasonic ECO
Super Flower Amazon
Thermaltake Smart SP
Xigmatek Maverick S
Xilence Performance "A"
Zalman GLX
Na álljon meg a menet!
1. Egy sima kérdést tettem fel.
2. Normális választ várok rá.
3. Attól, hogy én nem vagyok gép zseni, nem vagy hülye.
4. 5-6 ember mondta nekem 0-24, hogy ebbe bizony kell a 600-700W táp.
5. Látom pár embernél meg van a jó öreg magyar mentalitás, hogy ha valaki valamit nem tud, akkor már hülye...
Köszönöm a válaszokat...
Köszönöm a válaszokat, akkor ő lesz. Gondolom, most már jó lesz így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!