Szerintetek ezt az önéletrajzomba feltüntessem?
Figyelt kérdés
Az iskolámban fel lett újítva az informatika terem, és az egész hálózati részét mi csináltuk, minden gépet bekábeleztünk, switchet telepítettünk, patch panelt kötöttünk. Igaz egy nap volt az egész, de vajon "gyakorlatként" ezt beleírjam az önéletrajzomba? IP hálózat mérnök pozíciókat akarok megcélozni, szóval kifejezetten hálózatos pozíciókba küldöm be.2016. jún. 1. 18:28
1/4 anonim válasza:
Én nem írnám bele, mert ez olyan "messziről jött ember azt mond amit akar"-nak tűnhet.
2/4 anonim válasza:
Ez így nem nagy gyakorlat, a minimumot amit elvárnak meg sem közelíti. Szerintem ciki lenne beleírni. Inkább úgy írd, hogy ebben és ebben már van gyakorlati tapasztalatok, ha rákérdeznek akkor még példaként elmondható ezt.
3/4 anonim válasza:
Sok Autocorrect... amúgy tudok magyarul :))
4/4 A kérdező kommentje:
Igen én is ezért kérdezem, mert úgymond valóban "gáz".
Akkor valami gyakorlati tapasztalatként beírom, hogy hálózat telepítés, vagy ilyesmi.
2016. jún. 1. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!