Fél évet jártam egy informatika FSZ képzésre amit félbehagytam mert időközben realizáltam, hogy ez semmiképpen nem nekem való. Az azt követő fél évet nyelvtanulással töltöttem (viszont nem sikerült megszereznem a nyelvvizsgát akkor, azóta már van), valamint néha eljártam feketén dolgozni. Következő évben pedig elkezdtem egy alapképzést ahol utolsó "tanulós" félévemet töltöm.
Ha kihagynám belőle, lenne 1 egy éves lyuk benne.
2016. febr. 28. 11:58
1/5 anonim válasza:
Én az egyéb tanulmányok kategóriába simán beleírnám.
2016. febr. 28. 12:07
2/5 A kérdező kommentje:
és az azt követő fél évet?
2016. febr. 28. 12:14
3/5 anonim válasza:
Sehogy, nem kell minden percedről elszámolni, ha nagyon érdekli a munkáltatót, majd megkérdezi. Semmi extra nincs abban, hogy volt egy 1 éves lyuk az életedben, fejlesztetted magad, nyelvet tanulntál, élted a világod, ennyi. Nem tartozol róla igazából elszámolással.
2016. febr. 28. 12:24
4/5 anonim válasza:
nekem közel 3 éve lyuk van a CV-ben és a kutyát nem érdekli.
2016. febr. 28. 12:32
5/5 anonim válasza:
A jó CV olyan, mint amikor szóbeli vizsgázol. Arra kíváncsiak, hogy mit tudsz, nem pedig arra, hogy mit nem. Tehát ha egy olyan állást pályázol meg amihez meg van a megfelelő végzettséged és esetleg gyakorlatod, akkor arra építsd a CV-t. Ha mondjuk autószerelőnek jelentkezel, de van ruházati eladó szakmád, akkor azzal nem kell "villogni" a CV-ben, mert nem fog érdekelni senkit sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.