Nem indul el a Windows 7, mi lehet a gond? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Telepítettem egy régebbi laptopra (Acer Aspire 3000) a Windows 7 Startert. Bekapcsolt semmi gond nem volt vele. Feltelepítettem a hang drivert és mikor bekapcsolnám ezt írja: an operating system wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating system. Újraindítom: ugyanez. Újra is telepítettem már ugyanezt a Windows 7 Start-ert, akkor is ugyanez volt a hiba. Lehetséges, hogy a rendszerrel van a hiba? Próbáljak másikat felrakni?
ui: Windows 10-nél nem volt ez.
+Vannak ehhez a laptophoz Win 7 driverek? Rakjam fel inkább az Xp-t?
2016. máj. 30. 17:05
1/2 anonim válasza:
Szia! Ahogy látom, ez a laptop 512 mb rammal fut max.
Én xp-t raknám fel. Kevesebb ramot eszik, gyors, semmi baj nincs vele. :D Drivert neten tudsz keresni. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:) Felraktam a Windows XP-t és tökéletesen működik, drivereket is találtam! Kb 700MB ram van benne de levesz 128-at (biosban lehet állítani) a videómeróiának.
2016. máj. 31. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!