Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop indításakor fekete...

Laptop indításakor fekete képernyő és nem tölti be a win-t, mi lehet a gond? (többi lent)

Figyelt kérdés

Én BIOS hibára gondolok,mert a caps és a num lock kettőt villan és a villanások száma alapján BIOS hiba. De nem tudom hogy ilyenkor mit kéne csinálnom. Ha újra raknám a rendszert megoldaná a problémát?

Még annyi h ha a power gombbal lekapcsolom utána rögtön vissza akkor elindul. De minden egyes indításnál ezt el kell játszanom.

Hp pavilion dv5 1120eh laptopról lenne szó.

Köszönöm előre is a segítséget!

2016. márc. 22. 13:22
 1/7 axonbite ***** válasza:
áramtalanítsd vedd le az akkumulátort is. marj pár perc múlva próbáld bekapcsolni de az aksit előtte tedd vissza
2016. márc. 22. 13:54
 2/7 A kérdező kommentje:
ezt már próbáltam ez nem hozta helyre,úgyanúgy csinálja a nem elindulást.
2016. márc. 22. 13:58
 3/7 axonbite ***** válasza:
elképzelhető a telepítés lesz megoldás. mielőtt neki látsz gyűjts össze a laptophoz minden drivert
2016. márc. 22. 14:53
 4/7 Lajos54 ***** válasza:

Ha valóban BIOS hiba, azon nem segít az újratelepítés. Meg kellene próbálni a BIOS-ba belépve betölteni az alapértelmezett beállításokat ("Load Default"), majd mentéssel kilépni, hátha csak valami rosszul van beállítva.

Rossz esetben viszont akár a BIOS-t tartalmazó chip meg is hibásodhatott, ezen viszont valószínűleg csak szerviz tud segíteni.

2016. márc. 22. 17:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Valószínű h a chip sérülhetett mert a BIOS visszaállítás sem segített. Kedden majd beviszem egy szervizbe.

Köszönöm a segítséget!

2016. márc. 26. 13:04
 6/7 19 Albatrosz ***** válasza:
ha szét tudod szerelni, akkor vedd ki belőle a memória elemet várj egy 10 percet, majd tedd vissza és indítsd el a gépet, ha az sem akkor lehet, hogy rendszert kell újra tenni.
2016. márc. 30. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:
újra raktam nem segített semmi szétszedtem már kivettem ami kivehető volt de semmi valszeg a chippel lesz valami már beadtam szervizbe. De azért köszönöm!
2016. márc. 31. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!