Windows 8.1 fekete képernyő mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok olyan problémám lenne hogy pár hete a windows fekete képernyővel tölt be a feladatkezelő működik a kurzort nem látni újrainditás után helyreáll nem mindig csinálja a 2 hétben 3-4x fordult elő gondoltam hátha beférkőzött valami úgyhogy ezeket futtattam(Malwarebytes, Super Anti spyware Professional, HitmanPro, Avast) egyedül a Malwarebytes talált viszont a probléma nem szűnt meg(a fekete képernyős problémárol olvastam a neten de ott újrainditás után sem állt helyre) valaki tudna erre valamilyen megoldást? a gép kb 2 hónapja lett újratelepitve.2016. febr. 25. 12:45
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem wi dows 10-em van es ugyan ez a helyzet. Nekem azért csi álja mert töb monitor is be van dugva indításkor. Ha bármelyiket kihúzom, egy újraindítás után normálisan bootol fel.
Ha te is több monotort használsz, próbáld meg hogy beindítás előtt kihúzod valamelyiket.
2/2 A kérdező kommentje:
1 monitort használok :S
2016. febr. 29. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!