Médiaplayer lejátszó gond?
Üdvözlök mindenkit!
Következő kérdésemre szeretnék választ kapni tőletek.
Van egy olyan problémám ha kicsit odatekerem a hifit akkor néha előfordul hogy szakad a hang, tudjátok mintha hirtelen leállítanák a zenét aztán újraindítanák, és ez csak zene közben, ha videót nézek hangosan nem fordul elő. Kipróbáltam megnéztem maximum hangerőn a gép tápja már kicsit régi az melegszik picit, de a hifim nem melegedik túl.
Ezek a Hi-fi és a gép paraméterei:
Pc:
Win 8.1 pro oprendszer,
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 2,67Ghz 2668Mhz 4 mag
Nvidia Geforce Gt740 DDR5 PCI-E 128Bit 2gb v.kártya
14GB DDR3 Memoria
1000Gb Samsung winchester
Hi-fi:
2×2000W négyutas hangfalak + 1 Spl700 erősítő
Aki tudja megoldást a problémára, vagy tudja hogy mitől van ez kérem írja meg! :)
Előre is köszi a válaszokat mindenkinek! :)
Ha ilyen elhalkulós tipus, de utána rögtön vissza is jön anélkül hogy hozzányúlnál akkor vagy az ic fáradt el, vagy egy kondi van felpuklisodva, esetleg a táp nem ad le kellő feszültséget. Szétszedés után a kondikat meg tudod nézni, multiméterrel rá is tudsz akár mérni. Persze csak kikapcsolt állapotban. Ha már multiméter, akkor mérd meg hogy a táp leadja e azt ami fel van rajta tüntetve. Na nem a gép tápját hanem a hifijét. A gép hangkártyája olyan csekély feszültséget ad le, hogy azt egy bicikli dinamóval ki tudnád sütni. A hifibe a trafót mérd ki.
Ha meg hagerő szabályzás közben recsegős akkor meg a potméterrel van gond. Pár szász forintért lehet újat kapni, de lehet hogy csak tisztítani kell.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Szerintem is táp a ludas mert minden új a gépemben csak a táp maradt a régi + ha magáról az erősítőről megy a hifi nincs ilyen "belaggolás" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!