Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Második indításra ad csak...

Második indításra ad csak képet. Miért?

Figyelt kérdés

A probléma részletesebben az lenne, hogy amikor először indítom be a gépemet, miután bekapcsolom az elosztót, csak második indítás után ad képet.Minden ventilátor felpörög azzal nincsen gond, de képet nem ad. Ezután kinyomom a gépet a kikapcsológombbal, és újraindítom ezután minden megy tökéletesen. A probléma azután jelentkezett miután beszereltem az új videokártyámat( ami egy Asus HD 7790). A régi videokártya (Asus GT610) mellet ez a probléma nem jelentkezett. Próbáltam már sok mindent BIOS-t visszaállítottam alapértelmezettre (elem kivétellel), felraktam a legújabb BIOSt, legfrissebb videokártya drivert is. Sok fórumon is utánaolvastam, de eddig egyik sem segített. Arra gyanakszom a tápom gyenge a videokártyához (Corsair VS450W), de az Asus oldalán szereplő adatok szerint megfelel. Még esetleg arra gondolok hogy az alaplapomon csak Pci-e 2.0 foglalat vad pedig a videokártyán Pci-e 3.0, de állítólag ennek nem kéne problémának lennie. Pontos konfiguráció:

Processzor: i3-4170 (nincsen húzva)

Alaplap: GA-H81M-S2H

Videokártya: Asus HD7790-DC2OC-1GD5 (nincsen húzva)

Tápegység: Corsair VS450

Memória: 1x Kingston 4GB DDR3 1600MHz HX316C10FB/4

Merevlemez: Seagate 1TB 7200 rpm

(Régi videokártya: ASUS GeForce GT 610)

Válaszokat előre is köszönöm.

#indítás #nem indul #szar a gép
2016. ápr. 21. 17:16
 1/1 anonim válasza:
U wot m8?
2016. ápr. 21. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!