Mi az oka annak, hogy csak minden második indításra indul el a laptopom?
A helyzet a következő:
Bekapcsolom a gépet elsőre nem indul, bekapcsolom mégegyszer és elindul, s megy rendesen. Szoval minden második inditasra indul el csak.
Miért csak minden második indításra indul el? Ez egy acer laptop egyébként.
"elsőre nem indul"
Ez mit jelent? Semmi életjel? Bekapcsol, aztán leáll? Megszakad a betöltés?
G.
Nálam is ez a helyzet!
2 napos dell 5558 - ubuntu volt a gépen egyszer bekapcsoltam, hogy működik-e, elsőre szépen be is kapcsolt, majd feltettem a win10-et, azóta nekem is minden második alkalommal kapcsol csak be, akár aksiról, vagy tápról megy.
A driver-ek jók, felteszem a 8.1-et, hátha csak valami összekakilta magát. Ha még utána is ez a helyzet áll fent megy vissza az eladónak.
Majd megírom mire jutottam!
A helyzet az, hogy nálam a probléma úgy néz ki megoldódott, lehet csak véletlen egybeesés, de megoszom hátha mégis segíthet a problémádon.
Semmi mást nem módosítottam a rendszeren annyit, hogy bios-ban átállítottam, hogy dvd meghajtórol boot- oljon elsődlegesen, másodjára hdd (rendszer). Azóta nekem elsőre indul a gép.
...hát ennyi, üdv
Tényleg a véletlen volt, mert másnapra szintén minden másodikra indult a rendszer. :-) Feltettem a 8.1-et leszedtem a hozzá tartozó drivereket. Én a videokártya driver-re gyanakszom, hogy talán rosszúl van fent a win 10 driver a Dell honlapján(?), mert most a 8.1-el tökéletesen fut.
Ha van a gépeden dedikált kártya próbálj hozzá újabb drivert leszedni. Én manuálisan telepítettem mindent nem engedtem, hogy a windows töltse le automatán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!