Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy csak...

Mi az oka annak, hogy csak minden második indításra indul el a laptopom?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Bekapcsolom a gépet elsőre nem indul, bekapcsolom mégegyszer és elindul, s megy rendesen. Szoval minden második inditasra indul el csak.

Miért csak minden második indításra indul el? Ez egy acer laptop egyébként.

2015. dec. 30. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

"elsőre nem indul"

Ez mit jelent? Semmi életjel? Bekapcsol, aztán leáll? Megszakad a betöltés?

G.

2015. dec. 30. 17:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Elindul csak egybol ki is kapcsol...es aztan megint elinditom es megy rendesen.
2015. dec. 30. 17:28
 3/6 seuro válasza:

Nálam is ez a helyzet!

2 napos dell 5558 - ubuntu volt a gépen egyszer bekapcsoltam, hogy működik-e, elsőre szépen be is kapcsolt, majd feltettem a win10-et, azóta nekem is minden második alkalommal kapcsol csak be, akár aksiról, vagy tápról megy.

A driver-ek jók, felteszem a 8.1-et, hátha csak valami összekakilta magát. Ha még utána is ez a helyzet áll fent megy vissza az eladónak.

Majd megírom mire jutottam!

2015. dec. 30. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Írj egy pontos típust!

G.

2015. dec. 31. 10:50
 5/6 seuro válasza:

A helyzet az, hogy nálam a probléma úgy néz ki megoldódott, lehet csak véletlen egybeesés, de megoszom hátha mégis segíthet a problémádon.

Semmi mást nem módosítottam a rendszeren annyit, hogy bios-ban átállítottam, hogy dvd meghajtórol boot- oljon elsődlegesen, másodjára hdd (rendszer). Azóta nekem elsőre indul a gép.

...hát ennyi, üdv

2016. jan. 1. 21:44
 6/6 seuro válasza:

Tényleg a véletlen volt, mert másnapra szintén minden másodikra indult a rendszer. :-) Feltettem a 8.1-et leszedtem a hozzá tartozó drivereket. Én a videokártya driver-re gyanakszom, hogy talán rosszúl van fent a win 10 driver a Dell honlapján(?), mert most a 8.1-el tökéletesen fut.

Ha van a gépeden dedikált kártya próbálj hozzá újabb drivert leszedni. Én manuálisan telepítettem mindent nem engedtem, hogy a windows töltse le automatán...

2016. jan. 3. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!