Hogyan ronthatok el egy számítógépet?

Mondjuk a legnagyobb trollság az lenne, ha kiszednéd a processzort, de utána ráraknád a processzorhűtőt. Alap esetben ez ugye a gépház oldallapjának levétele után elsőnek fel sem tűnik és az alaplap pittyegése alapján lehetne csak beazonosítani a hibát (amihez kell az alaplap kézikönyve/másik gép, ahol letöltheti a gyártó oldaláról).
Sajnos az ilyen gyerekkel pontosan én sem tudom, hogy mit lehetne kezdeni, mert én is elég sokat gépezek (mondjuk nem vagyok üvöltöző hülyegyerek, sokszor ha leülök a géphez, akkor gyakori és prohardveren túl máshova nem is jutok, játék helyett is gyakran csak netezek). De ha előlem elvennék a gépet szüleim, akkor van itthon elég könyv/újság, szóval elütném az időt olvasással, na meg rádiót is tudnék hallgatni. Nekem sincsenek túl jó jegyeim, de nem a gépezés miatt, szimplán csak kibebaszott lusta vagyok mindenhez :D
De emellett van életem, találkozok haverokkal, néha elmegyünk inni stb. Szóval ajánlom, hogy öcsédet szocializáltasd valahogy, amíg nem késő, hogy ne csak gépezéssel töltse az egész életét.

@Trevor.
Már úgy alapvetően gondolom az egész szituációból ami a kérdésben le van írva, hogy ezt a legkevésbé hatásosabb technikai szempontból próbálni megoldani.

De szerintem ez mind nevelés kérdése,az pedig a szülő dolga.Én az ő helyében elhúznám a géptől és megmondanám neki hogyha nem tanul akkor később mehet szépen dolgozni minimálbérért valamelyik gyárba...
De ez már nagyon OFF.

"úgy lettünk nevelve hogy megkérdezés alapján nyúlhatunk máséhoz"
Én úgy látom, ez a hajó már elment... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!