Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a számítógépet hogyan...

Ezt a számítógépet hogyan tudnám úgy felturbózni hogy a mai játékok full hd- n fussanak 60fps- ben?

Figyelt kérdés

Ez a számítógép amit fel kéne turbózni:

Alaplap: Asus A55BM-E

Proci: AMD A10 5800K 3.80GHz

Grafikus kártya: AMD Radeon HD 7660D

RAM: 8GB 2400MHz DDR3 vagy 10GB 1600MHz DDR3 (melyik RAM lenne jobb ? mert mind kettő megvan)

2016. márc. 6. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
A gyors memória az IGP teljesítményének jó, de ha rendes 3D teljesítményt akarsz, akkor diszkrét videokártya kell, ahol már nem nagyon számít a RAM sebessége. A kapacitásnak is addig van értelme, ameddig ki is használod (legtöbb felhasználónak ma még 8GB elég). Mennyit tudnál szánni a fejlesztésre, mert nagyon el lehet szaladni az anyagiakkal (ha meg ragaszkodsz a magas grafikai beállításokhoz is, akkor pláne). Ha kisebb összegből kell megoldani a dolgot, akkor mindenképpen kompromisszumos lehetőségeid vannak. Jelentősen jobb eredményt elérhetsz, ha teszel a gépbe egy rendes videokártyát, legalább GTX750Ti vagy R7 370 illetve GTX950 még max elmegy ehhez a géphez...nem ártana ha a tápod is normális féle lenne. Ha komolyabb eredményt szeretnél elérni, akkor a fél gépet le is cserélheted.
2016. márc. 6. 12:11
 2/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

pontos tipust irj rambol

alapbol a proci 1866 ost kezel

pontos alatt azt ertem hogy

2x 4GB, 1x 8GB, 6+2GB e a 2400 as, es CL hanyas?

10GB nal szinten elobbiek alapjan hogyan van es CL ?

alaplapod FM2+ os ami jo, 2133 ig kezeli max a ramokat, ami ez esetben nem tul jo mert 2400 on nem tudod jaratni

mennyi penztd van gepre?

gephaz?

tapegyseg teljes pontos tipuskodja?

alaplapon 2 ram foglalat van ami pedig a 10GB hoz nem felelmeg csam ha 8+2 van

ezt meg kikene fejtened hogy osszesen van 10GB od vagy osszesen 18GB ramod :D

sok ertelme nincs

IGP nek a magas orajel es alacsony CL kellene es emmelett dual chanel vagyis 2db ram paros ram...

ha pedig vga t vennel ahoz kene ismerni a hazat, tapot, es penzt, es nem artana tudni mire is hasznalnad legi kabb

2016. márc. 6. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
cpu igényes játékoknál sehogy sem tudnál fix 60 fps-t ki csikarni bármilyen vga legyen is mellette . amiket előző írt nagyjából "ki tudná hajtani a proci " de azért adnék neki egy kis tunningot is ha van megfelelő hűtés rajta.
2016. márc. 6. 12:18
 4/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 +1

vga k +1

hat lehet az egeszet jobban jarna ha cserelne komoly eredmenyhez

de feltetelezem nagyon minimalis osszeg lehet fejlesztesre...

2016. márc. 6. 12:20
 5/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#3 * 6+2 nincs, csak nagyon a 10 (8+2) n jart a fejem
2016. márc. 6. 12:23
 6/10 A kérdező kommentje:
oké... nem vagyok nagy számítástechnikus de valamennyit azért tudok, na én azon gondolkodtam hogy vennék egy asus geforce gtx 950 strix- et a gépbe | ja és a ház: kicsi :D többet nem tudok róla | ja és azért 60-70 ezernél ne keljen többet fizetnem (ha megoldható)
2016. márc. 6. 19:10
 7/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem irtad le amiket kerdeztem (meg masok)

ne strix 950 t vedd, vagyis ha 45ezer azt is veheted

hanem a legolcsobb!! 950 t vedd

ha van 45 tol olcsobban akkor azt

de aztan ne gyere panaszra ha gephazba csak alacsony vga fer, es ha a tap vagy el se birja vga t vagy eldurran tole az egesz rendszer

Szia

2016. márc. 7. 10:07
 8/10 anonim ***** válasza:
bolond a kérdező azt hiszi , hogy csaj vicc de amikor füstöl majd nem fogják gariztattni ezért :D Haha
2016. márc. 7. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
csak*
2016. márc. 7. 11:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Jól van bocs hogy ezzel "megsértettem" valakit, nem értek a gépekhez
2016. márc. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!