Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a számítógépet megéri...

Ezt a számítógépet megéri megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék venni egy jobb gépet, maximum 110000Ft-ért részletre, csak hát nem vagyok profi ezen a téren. Ha nem felelne meg, akkor írjátok le a legjobb gépet 110k alatt. Köszi előre is!

2016. febr. 4. 17:24
 1/10 anonim ***** válasza:

azt a videókártyát ne vedd meg bele helyette inkább GTX 750 Ti

tápegységről kéne még adat Codegenből is van 500W

FSP Hexa 500Wost rakj bele

2016. febr. 4. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Meglehetősen béna szerkezett lehet és még nem is ismerjük a pontos típusát az alaplapnak )könnyen lehet, hogy fapad) és a tápnak (valószínűleg ez sem nagy durránás). A Gamer felirat kész röhej egy abszolút alsó kategóriás GT730 GDDR3 kártyával. 120k-ból ennél jobbat ki lehet hozni, sőt egy normálisabb APU leveri játékokban integrált GPU-val olcsóbban...

Előre összerakott gépeket az esetek nagy részéban nem érdemes megvenni. Ez is inkább raktárkészlet söprős konfignak tűnik.

2016. febr. 4. 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennel a regi laptopom erosebb.

Azon is gondolkodj el, hogy hitelre veszel olyan dolgot, ami nem hoz bevetelt, csak viszi a penzt. Mire kifizeted a termek aranak 110-170%-at, mar 30ezer forintot sem fog erni. Sot, hasznaltan most sem adnanak erte sokkal tobbet sajnos...

2016. febr. 4. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:

kész konfigot nemszabad megvenni!

ez ugy sz*r ahogy van

2016. febr. 4. 17:44
 5/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ez nem jo

hasznaltan adnaknezert 160ezret is... :D

2016. febr. 4. 17:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! Valaki össze tudna állítani egy normális konfligot, amit RÉSZLETRE meg lehet venni? (Mert sajnos nincs annyi pénzem, mivel hogy még kiskorú vagyok)
2016. febr. 5. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Es kiskorukent stabil allasod van 12 honapja? Ugyanis a reszletfizetesnek ez feltetele. Vagy honnan szerzel havonta penzt?

Vagy mi lenne, ha gyujtenel inkabb par honapig?

2016. febr. 5. 16:09
 8/10 A kérdező kommentje:
xddd :D természetesen a szüleim fizetnék ki, de egészbe nagyon sok lenne és akkor ez maradt.
2016. febr. 5. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Egybe sok, de ha osszeadod a reszleteket akkor meg sokkal tobb lesz. Majd matekbol fogod tanulni.

Akkor elmondom megint. 30e erteku cuccot veszel most 110ert, vagy ket ev alatt 170-ert. Ha neked jo uzletnek hangzik, akkor csinald. En csak jot akartam.

2016. febr. 5. 19:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocsi nem akarok bunko lenni, de kesz konfligot varok, szoval inkabb azt ird le ha lehet. Lehet ez tenyleg hulyeseg, annyira nem ertek hozza, de nem ugy van, hogy csak a azt a 110e ft-ot kell kifizetni (reszletre) 0%-os thm vagy mi.. nem ertem miert kellene tobbet.. mindegy hagyjuk is, majd akkor szepen darabonkent megveszem a cuccokat es ugy osszerakatom valakivel :)
2016. febr. 6. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!