Hogyan ronthatok el egy számítógépet?
Ki kell törölni pár mappát mondjuk a Windows/System32-ből. Már ha engedi...
Ha másképp nem megy, egy CD-re kiírt "Live" oprendszerről (pl. Ubuntu) elindítva a gépet.
Szedd ki a procit vagy valamit, törölj rajta mindent, tilts le amit tudsz...
Az a gond, hogy nem írtad, hogy csak ő használja e... Mert ha azt akarod h pl 4-5 napig ne tudja használni a gépet akkor kiszedsz belőle valamit és kész, de ha azt akarod, hogy délután már te is gépezhess rajta, akkor ott már problémák vannak...
Amúgy ha ekkora kocka és a jegyein is meglátszik miért nem veszitek el egybe a gépet meg a telefont stb tőle?
Én is nagy kocka voltam/vagyok, de a jegyeim jók voltak, az osztály jobb tanulói között voltam emellett a gépen kívül is volt/van életem, így ezzel véleményem szerint nincs gáz, de az öcsid már komoly függő...
Tegyétek el a gépet, vagy vigyétek át olyan valakihez aki biztos nem adja oda neki és fogadjátok meg, hogy 100%-ba nem adjátok vissza 1-2 héten belül, talán észhez tér, mivel ha olyan mint a többi üvöltős hülyegyerek más nem segít...
Mennyire ért a gépekhez? Ha az alaplapról eltávolítasz ezt-azt, akkor az feltűnik neki?
Ha az a cél, hogy ellehetetlenítsd a működést, akkor pár fontos dolgot ki lehet törölni a System 32 mappából, ami az fogja eredményezni, hogy nem indul el a gép.
De csak óvatosan, mert ha újra kell rakni a gépet, akkor az adatvesztés elkerülése végett valami Live Linux-al vagy HDD másik gépbe helyezésével a fontos dolgokat le kell menteni, mert ha elvesznek az újratelepítéssel, akkor azon nagyon ki fog akadni.
BIOS jelszót is "fel tudja törni" úgy, hogy kiszedi az elemet? Mert tudtommal ahhoz CMOS reset is kell jumperrel, amit nem biztos, hogy megtud csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!