Garanciáztatni küldök egy hibás hardvert?
Figyelt kérdés
Az előbb lehet rossz helyre irtam ki ezt a kérdést. Bocs
Garanciáztatni küldök egy hibás hardvert szerintetek készitsek róla fotókat hogy sértetlen állapotban küldtem el a garanciába? Hogy tudjam mivel bizonyitani ha esetleg netalán egészen véletlenül megsérülne az adott garanciáztatni való hardver.
Vagy nincsen semmi aggódni valóm e felől?
2016. márc. 22. 12:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj!
Nem valószínű, hogy baja lesz.
De ha mégis, a fotó akkor sem bizonyít semmit. A sérülés keletkezhetett nálad, a fotó elkészülte után is.
Ha ennyit izgulsz, akkor beszélj a céggel, hogy milyen garanciát tudnak adni!
Mondjuk, ha saját futárral viszik el, akkor az nézze meg és az átvételire írja rá, hogy sértetlen. Vagy vidd be személyesen a szervizbe, és úgy vetesd át!
2/2 axonbite válasza:
szerintem meg csak készíts ne bízz senkiben de ezt majd megtanulod az élet folyamán. lehetőleg gyári számokra koncentrálj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!