Sérült Xperia Z-t mennyiért tudom eladni?
Figyelt kérdés
Van egy sérült Xperia Z telefonom. Középtájt van egy repedés, ami felett nem érzékel a kijelző, alatta igen. A telefon egyébként szinte hibátlan (egy két karcot leszámítva, amik használatból, és nem sérülésből adódnak, nem hinném hogy veszít az értékéből emiatt), minden működik, nem akad, szoftverileg hibátlan. El szeretném adni, úgy, hogy engem se lopjanak meg (anno teljes áron vettem), és hogy én se legyek gerinctelen. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy körülbelül mennyi lenne az ideális összeg? És ha véletlen tudnátok tippet adni, vannak-e olyan emberek/cégek, akiket érdekelhet? Előre is köszönöm2016. márc. 21. 20:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!