Ti estetek e már áldozatul a lokcy vírusnak? Menniy adatot vesztettek miatta?
Figyelt kérdés
Papám Som polgármestere, nemrég a hivataltól kapott új gépet, azt szépen beállítottam neki, erre tegnap avval fogadott, hogy nem nyit meg semmit. Azt hittem, egyszerűbb hiba, de nem. Informatikus szerint visszaforíthatatlan. Vészmentés nincs, a régi winyóról meg szépen elkezdett takarani2016. márc. 19. 06:58
1/2 anonim válasza:
nekunk is sikerult benyalnk vagyis edesanyam intezte el szerencsesen. rengteg kep es video persze sajatok amik odalettek. leirtani letudtam de stagnalok hatha valaki talal ra vmi megoldast h viszanyerjuk a file okat. v eselyes ez egyaltalan?
2/2 HackingCleaner válasza:
Locky Ransomware zsarolóvírus eltávolítása, zárolt fájlok visszaállítása
Megoldás Locky, Cryptolocker, CryptoWall, CoinVault, Ransomware zsarolóvírusokra.
Garantáltan eltávolítom a parazitát, zárolt adatainak, fájljainak 98%-át visszaállítom.
Személyes kiszállás, diszkréció, garancia.
A zsarolásokat nem szabad teljesíteni, a Bitcoinok elküldése után sem fog történni semmi, nem küldenek visszafejtő kulcsot.
hackingcleaner@gmail.com
Ugyanitt vállalok honlap, link építést, keresőoptimalizálást, programozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!