Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen vesztették el a szüzességüket. Erről mi a véleményetek?
A középsuli című sorozatban két srác is 14 évesen vesztette el.
Csak szerintem kicsit gáz?
Nekem elég zavaros dolognak tűnik egy fiú esetében szüzesség elvesztéséről beszélni.
Nem igazán értem, hogy milyen folyamatnak kell megtörténni, hogy egy férfi elveszítse a szűzhártyáját. Egyáltalán, hol található a férfiak szűzhártyája?
A szüzesség egy férfi esetében az első magömlést jelenti?
Esetleg, az első anális behatolásra gondolsz, már úgy értve, hogy a homoszexuálisok körében? Az a fiú, aki orális szexben részesült, az még szűz?
14 évesen én élveztem az orális örömöket, akkor én még szűz voltam, szerinted?
Szerintem, hagyni kéne a férfiak szüzességét, mert ez egy elég béna fogalom, és normálisan nem is igazán lehet értelmezni, csak a lányoknál van ilyesmi.
13:06 köszönöm, rég szórakoztam ilyen jól :D
amúgy szerintem sem gáz, ha valaki 14 évesen elveszti, számomra az a gáz, hogy ezek a nyomorékok a sorozatból már 14 évesen elvesztették, én meg még 16 éves vagyok és szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!