Van Érden vagy környékén olyan csoport akik missed. Ab. miatt vesztették el babájukat, és találkoznak, hogy kibeszéljék bánatukat és segítsék egymást?
Figyelt kérdés
Egy hete vesztettem el a 12 hetes babánkat. Nagyon fáj, lelkileg nem tudom feldolgozni. 4 évet vártunk Rá. Kérem segítsen, aki hasonló cipőben jár! Köszönöm.2015. okt. 19. 07:07
1/2 anonim válasza:
Én nem járok hasonló cipőben de ha gondolod írj szívesen beszélgetek veled
2/2 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, köszönöm az ajánlatot, nagyon kedves Tőled. Úgy érzem csak olyan valaki tud megérteni, aki már átélte ezt a borzasztó érzést. Aki tudja milyen vágyni egy babára, örülni, várni hogy megérkezzen, elképzelni milyen lesz, találgatni a nemét, kiválasztani a nevét....és utána marad az üresség érzése, harag, önvád, kétségbeesés, tehetetlenség és a végtelen szomorúság. Ezt még a férjem sem érti, pedig nagyon szeret engem is és a babára is nagyon vágytunk már.
2015. okt. 25. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!