Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítettek nekem 70e-ft gépet...

Kisolaszka kérdése:

Segítettek nekem 70e-ft gépet összerakni?

Figyelt kérdés

2016. márc. 7. 13:35
 1/9 anonim válasza:
Attól függ mire kell. Én nem vagyok nagy infós, de ha gamer gépet szeretnél akkor szerintem kár a pénzért. Én nyáron vettem 97e-ért gépet és így is gyenge. Pl az AC Black Flag elfut rajta, de kicsi az FPS-e. Pc-re igazából nem érdemes már költeni. Inkább Xbox One vagy PS4. Ez persze egyéni tapasztalat :)
2016. márc. 7. 13:45
 2/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
Most raktam össze próbaképpen egy APU-s és egy Pentium G-s konfigot, összeszerelés nélkül 60-65k között kijön. Játszani mondjuk nem nagyon fogsz vele, vagy csak mérsékelten.
2016. márc. 7. 14:00
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

gyujtoges még

minden extra koltseggel egyutt (de monitor nelkul!!) kb, 135-140ezer kell hogy normalis gepet rakj ossze, ne lesporolt es gyenge alkatreszekbol

legalabbis ha gepigenyes(cpu+gpu(vga)) munkara vagy jatekra kell

ha csak egyszeru gep kell az kijon 70 bol is

jatekon es gepigenyes munkan kivul barmire jo, netezni, filmezni...

2016. márc. 7. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Annyiért inkább használtan de szerintem is minimum 150K-ra gyűjts.
2016. márc. 7. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
135-40 -nél is inkább a márkás házakat meg fölösleges tápokat rakják bele egy ketten , mikor max 150tdp-ig egy fsp 350 pnr is elég 5700-5800 ft ami még mindig 3x jobb mint egy kínai vacak és el bír látni teljesítménnyel egy gtx 750 ti/ r7 360/ gtx 950/ r7 370 -et, akkor egy i3 4170 mellé nem kell 15 ezres b85 lap mikor jó oda a h81 is , egy csomó olyan ember van aki évek óta használja ezeket az olcsó lapokat spórolva rajta sok mindent , mert játékhoz nincs semmilyen extrára szükség egy jó procin ,videó kártyán és minőségi tápon kívül! 70 ezerből használtan is sanszos össze hozni , ha valaki pesten lakik talán picit könnyebb mert hardverapron ottaniak a hirdetők nagy része és nem kell postára költeni , fél konfigok meg néha túl árazottak . ennyi pénzből meg az újat felejtsd el egy nettezős konfig pont kiférne belőle . gyűjts még1xer ennyit legalább hozzá.
2016. márc. 7. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Esélytelen. Min 120-130e.
2016. márc. 7. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Rengeteg kompromisszum:

[link]

VGA-nak talán 650 amit el is bír a táp.

2016. márc. 7. 15:25
 8/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 en azt tartom penzkidobasnak, egy aljatapnak semmi ertelme nincsen... milyen valos nyeresegre tesz vele szert?

egy alja gephazra minek koltson? gephaz nelkul is lehet hasznalni a gepet ha mar ennyire sporolni kell es igy megvan a kicsit modernebb taprs a penz fsp 350 apn talan még maradt is

sokan fejlesztenek gepet, annyi kerdes van kesobb, no persze H81 et is lehet szerencsere szoval az alaplapot még csak meglehet erteni, de valakik olyan fejelsztest is tenenek ahova szukseges a legalabb H97 es lap (H87 is megfelelne de mar nem kapni)

es ez talan +10ezret sem jelent sokszor, de nem az alaplappal van s fo gond, hanem a penzkidobas kategorias hazakal es olyan tappal amivel nincs nyeresege hiszen vagy eladja fillereker vagy tartaleknak lesz ha nem lesz netezos gepe

+5ezret se mire is lehet szani? amit melesleg visszanyert azon hogy gephazat nem vesz

2016. márc. 7. 18:23
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor is jó táp a pnr .azért mert picit jobban melegszik , 80 % -os a hatásfoka ? na és sokknak évek óta megy már . nézzél youtubon videókat hány h81 lap +i5 proci gtx 970/80 kaliberű gépek vannak és semmivel sem kapsz kevesebb teljesítményt vagy fps-t játékban. sosem értettem kevés pénzből minek kell venni olyan dolgokat amiket jobb cpu-ra vga-ra lehetne költeni. ki beszél itt hkc , lc power , m-tech meg társai tápokról ? senki ! ne hasonlítsunk egy neves márkát ilyenekhez mert csupán olcsó !
2016. márc. 7. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!